Forum Polityka, aktualnościKraj

Producenci mięsa mają poważne kłopoty

Producenci mięsa mają poważne kłopoty

Money.pl / 2015-05-31 17:01
Komentarze do wiadomości: Producenci mięsa mają poważne kłopoty.
Wyświetlaj:
zach / 159.205.229.* / 2015-06-01 16:42
ci fałszerze żywności powinni być karani za pazerność,chciwość ,karmią nas różnymi paskudztwami aby tylko osiągnąć zysk,nie ważne czy to co dodają do żywności jest szkodliwe dla zdrowia czy nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
77-latek / 37.152.19.* / 2015-06-01 16:21
Obniżyć ceny w sklepach, ludzie kupią więcej a nie trzymać bez przerwy wysokie ceny
Nick Takise / 188.146.78.* / 2015-06-01 16:53
Aby zaproponować klientom "mięso" w jeszcze atrakcyjniejszych cenach należy:
- płacić rolnikom jeszcze mniej niż teraz
- obniżyć pracownikom pensje o połowę (rzeźnie,markety,transport)
- faszerować wszystko jeszcze większą ilością spulchniaczy, wypełniaczy, etc (zawartość mięsa w mięsie 3%)
as440 / 88.156.139.* / 2015-06-02 00:30
Tylko szanowny kolego kity to można wstawiać gospodyniom domowym, skąd się ten glut przy smażeniu schabu bierze. Je wędzę i to coraz więcej bo to co jest w sklepach to strach jeść. Po mięso jeżdżę do Czech. Bo to nasze przyznam staniało, ale absolutnie nie nadaje się już do niczego. Od chłopa nie kupię, bo widziałem w Goleniowie chorych na włosienicę, dziękuję. Ostatnio w jednym z dużych dyskontów sprzedającym mięso z własnego rozbioru sprzedawczyni wstydziła się podawać mi mięso i sama odradzała zakupy. Zna mnie od lat, bo zawsze jeździłem tam po awaryjne, albo uzupełniające zakupy. Tak wygląda jakość tego taniego mięsa. Połowę, dosłownie, przy łopatce to połowę trzeba wyrzucić, bo w przepisie lisieckiej stoi:chude mięso pokroić w kostkę 2 cm, a u mnie tych żylastych flaków to nawet pies obwącha i zostawi.
Polak22 / 178.43.136.* / 2015-06-01 15:57
oszukuja na potęgę, żygać się chce po tym syfie.
Krzysztof_ / 46.227.247.* / 2015-05-31 18:21
Maliniak rozwiąże wszystkie problemy.
stanislaw grylewo / 176.122.199.* / 2015-05-31 17:35
problemy to mamy my rolnicy 3,7 zl za kilogram swinki 2,4 maciora.POKAZCIE MI KIELBASE NA KTOREJ JEST NAPISANE"Z MACIORY PO 2, 4 ZL KILOGRAM".pozwolcie nam robic swojskie wyroby i sprzedawac bez specjalnych zezwolen POD GROZBA KARY FINANSOWEJ JESLI BEDZIE ZATRUTA CHEMIA .Wtedy pogadamy jak nasze bedzie tansze i lepsze.Ale sobie pomarzylem ,lobby zaklaqdow miesnych nigdy na to nie pozwoli, poniewaz wtedy dopiero mieliby klopoty z oszukiwaniem klientow fosforanami i woda i MOMem
marta160 / 84.136.71.* / 2015-05-31 17:01
A czyja to wina , nie p.Dudy , bo jeszcze on i inni nie rzadzą. Sami sobie jestescie winni. Chemia, drogo , kupa wody w wędlinach. Wasze oszustwa, sól odpadowa, robienie wędlin ze zdechlych zwierząt i dziwicie się ,że sprzedaż zmalala .
1 2 3
na koniec starsze

Najnowsze wpisy