proszę o radę w sprawie wejścia na giełde
tak sie złożyło że w stosunkowo młodym wieku mam dużo wolnego czasu.trzymam kaskę w funduszach ale sami wiecie jaka obecnie jest stopa zwrotu a i reakcja na złe stany długa.Chciałbym pograć na giełdzie ale za groma nie wiem od czego zacząć.Prosze o poradę.pozdrawiam
jak prosisz o rade to może lepiej sie tym nie zajmuj,a jak nie wiesz od czego zacząć to mała podpowiedz od studiowania ekonomi
ghkm
/ 82.47.37.* / 2007-10-27 17:49
nie zaczynaj grac teraz na gieldzie bo jest niezla zawierucha, obserwuj poczekaj az sie sytuacja wyjasni i wig wpadnie w stabily tred wzrostowy, na poczatek zainwestuj tak z 10% tego co masz, poobserwuj gielde i zacznij grac jak zaczniesz ``czuc o co w tym wszystkim chodzi`` nie wycofujkasy z funduszy (wycofaj tak z 10% takjak pisalem i graj tym nagieldzie) ja zaiwestowalem to co mialem w funduszach w akcjie i teraz zaluje bo stracilem....teraz jest nieciekawie na gieldzie lepieje miec kase w funduszach niz w akcjach dzieki temu sie mniej traci pozdraeiam
obserwacja, doswiadczenie, wykresy, analizy itd. itd. nie ma zlotego srodka, ludzie mowia ze trzeba najpierw stracic, a pozniej sie zarabia, nauka na bledach. kupuj jak sa tanie sprzedawaj drozej latwo powiedziec, obserwowac
podaj mi gg
to Ci wyśle ksiązki
witam jak można to skontaktuj się ze mną GG 8059696
fazik
/ 2007-10-23 21:50
/
"Gpw-racer"
www.bossa.pl/edukacja/
przeczytaj
gość
/ 83.238.175.* / 2007-10-25 16:33
http://gpw.zlotemysli.pl/mcl.php
Wpisy na forum dyskusyjnym Money.pl stanowią wyraz osobistych opinii i
poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży papierów wartościowych. Money.pl nie ponosi za nie
odpowiedzialności.