Jest przerażające że firma w Lublinie przetrzymywała, po czym przepakowywała przeterminowane ryby!! I to nie przeterminowane o tydzień, czy nawet meisiac, ale prawdopodobnie nawet o pięć lat!! Teraz należy zadać sobie pyatnei, kto z nas jadł taką rybę... czy teraz nie możemy być pewni co jemy?!
pytek.
/ 81.190.72.* / 2012-04-24 21:29
A co to za przeterminowane ryby ???
ktoś tam
/ 83.27.154.* / 2012-04-24 18:00
Nie możemy, ale to wina weterynarii.
Czy nie sądzisz, że inni robią to samo ?
Ja wiem, że robią. Dotyczy to również mięsa i sera.
ablor
/ 89.69.57.* / 2012-04-24 20:24
hmm, ale to właśnie weterynaria lubelska wykryła , nie media i to bardzo szybko po zamknięciu firmy. A z solą to weterynaria nic nie miała wspólnego tylko sanepid