Kwoczur
/ 89.78.205.* / 2008-11-06 17:38
Zgadzam się całkowicie z Wereseraderem, Rosja jest potęgą czy się komuś podoba czy nie, i już dawno powinna uderzyć "pięścią w stół". Jestem natomiast pod wrażeniem, takich ludzi jak artur xxxxxx, zrobili im pranie mózgu, a oni bezmyślnie powtarzają te bzdury. Instalację tej nieszczęsnej tarczy, tłumaczą walką z terroryzmem. Jakim terroryzmem? Ci " terroryści" walczą o swoje tak jak mogą, napadnięto na nich tylko dlatego że mają inne poglądy niż by sobie tego życzyli jankesi. Zgodnie z tą chorą logiką należałoby przemianować polskich partyzantów z czasów wojny, na terrorystów, przecież też wysadzali pociągi, atakowali " niemieckie siły stabilizacyjne", a nawet zabijali Polaków współpracujących z okupantem. Poza tym nie należałoby mówić że Polska była pod okupacją, a że jedynie była tu niemiecka strefa stabilizacyjna. Jestem ciekaw kiedy tacy ludzie zrozumieją, że ci "terroryści", to też są ludzie, którzy chcieliby żyć w pokoju, ze swoimi, dziećmi, żonami. Tylko amerykanie muszą gdzieś pchać swój sprzęt wojskowy bo inaczej załamie się ich gospodarka. Wygenerowali już wiele wojen, obalali rządy, i pewnie badą to robić dalej. To zatem ich należy nazywać terrorystami.
Przepraszam że trochę zjechałem z tematu, ale podnosi mi się ciśnienie jak ludzie patrzą na amerykanów "jak w obrazek", podczas gdy oni mają innych gdzieś, i traktują świat jak swój prywatny folwark.