Zorro
/ 212.76.37.* / 2006-06-13 19:09
Musiałem wyjść o 13-tej, wróciłem po 18-tej i co widzę,
Po 1 – korekta w biegu czy cóś???
Po 2 – patrząc na wolumeny od razu widać kto, kogo, za czyje pieniądze i czym „nakarmił”. Jak na razie potrawy były „zjadliwe”, a czy okażą się „strawne”, noooo toooo czas pokaże.
Po 3 – wg mnie nie ma bessy, jest taka tam korekcina. Dlaczego, ano dlatego że dopóki są idioci, którzy na jednej sesji kupują papiery tzw. „spółki”, windując W GÓRĘ kurs o 20 lub 11,8 % tzn. bessy brak. Pomijając fakt, że tacy „twardziele” dostaną „NAGRODĘ” ciut później i to taką, która długo im się będzie śniła.
Po 4 – gdzieś się pochowali niektórzy wysokiej klasy „specjaliści” robiący za agitatorów na tym forum oraz inni wyjątkowo odważni „inwestorzy”. Ciekaw tylko jestem, czy TYCH co brali kredyty konsumpcyjne na zakup akcji, a takich było sporo, będzie stać na internet, żeby trzaskać tutaj dziobami, wtedy kiedy PAN KOMORNIK zrobi puk puk do domciu i powie A TERAZ PŁAĆ !!!.
i to by było na tyle.
Po 5 – o rany, jak się czyta niektóre opinie , to nie wiadomo śmiać się czy płakać, ale cóż, znam takich, którym nauka tabliczki mnożenia zajęła całą podstawówkę – jeszcze 7 klasową.
Ciąg dalszy nastąpi - wiadomo czego.