wściekła
/ 193.111.236.* / 2010-08-20 15:48
Zakupiłam od nich rowerek Mbike 16" Lillies. Zaraz po zakupie skontaktowałam sie z nimi dowiedzieć sie kiedy ewentualnie moge sie spodziewac przesylki. Mialam szczescie, ze ktos odebral i poinformowal mnie ze niestety rowerkow brak na stanie i nie beda mogli zrealizowac mojego zamowienia i zwroca mi pieniadze. To juz mnie przerazilo. No ale cierpliwie czekalam. Przelewu jak nie bylo tak nie bylo. Probowalam ponownie sie z nimi skontaktowac, o kazdej porze dnia, ale albo bylo wolne bez odpowiedzi albo zajete. jak w koncu udalo mi sie ponownie kogos dorwac po drugiej stronie, uslyszalam przeprosimy, ze przelew JUZ DZISIAJ WYCHODZI. no i tak sie bujalam przez 3 czy 4 tygdonie. przelew JUZ WYCHODZIL jak dzwonilam, ale jakos nie dochodzil na moje konto. w koncy wysłalam list polecony z potwierdzeniem odbioru i jakims cudem odebrano list. kiedy ponownie zadzownilam i udalo mi sie polaczyc, dostalam po raz kolejny odpowiedz, przelew DZISIAJ WYSZEDL, napewno beda pieniazki no i dostalismy list od pani i ustosunkowalismy sie do niego. po kolejnych 2 dniach czekania ALLELALUJA DZIEKI Bogu, pieniadze znalazly sie na moim koncie, cale 349pln. wiec szczesliwy koniec. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!!!!!!! KOMPLETNIE ODRADZAM!!!!!!