Łatwo jest krytykować mój pomysł Panie woj_ciech80 ( mimo tego, że nawet nie wiesz o co chodzi ) przypuszczam, że wynika to z tego, że po prostu zazdrościsz kreatywności i chciałbyś wiedzieć o co w tym chodzi, ale po treści Twojego posta przypuszczam, że nie masz pojęcia o prowadzeniu interesów i prawdziwym biznesie ( nie mówię tu o warzywniaku "na rogu") więc nie krytykuj jeżeli nie jesteś potencjalnym zainteresowanym.
To nie jest "wkręt" jak napisałeś, a poważna oferta biznesowa. Co do pomysłu jest już kilku zainteresowanych nie koniecznie z money.pl z którymi prowadzę obecnie rozmowy na temat sprzedaży.
Sądzę, że treść Twojego posta wynika z tego, że założyłeś finalizacje całej transakcji via internet na co sam osobiście nigdy bym się nie zgodził i mój post ma charakter informacyjny, a dane kontaktowe zostały podane w celu ustalenia miejsca spotkania do wstępnej rozmowy przedstawienia BP i kosztorysów oraz możliwych rozwiązań technicznych dla w/w projektu, a nie w celu napisania jednego e-maila i wyłudzenia pieniędzy od jakiegoś uczciwego człowieka. Co do kolejnego posta od "jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj"
już tłumaczę. Zysk na poziomie 30-40 tysięcy miesięcznie jest możliwy już w drugim miesiącu, gdyż nikt inny na terenie polski nie świadczy tego typu usługi ( zaznaczam, że jest ona bardzo potrzebna przy obecnym rozwoju branży IT ), a więc osoba świadcząca taką usługę była by monopolistą na polskim rynku. Sprzedaję tak dobry pomysł ze względu na to, że nie stać mnie w chwili obecnej na tak poważną inwestycję, a nie chcę żeby okazało się, że w połowie realizacji projektu zabraknie mi funduszy ( np. na reklamę ) , ktoś to wykorzysta i zrobi konkurencję, a ja zostanę bez pieniędzy na dalszą realizację projektu i bez pomysłu i zanim zdobędę pieniądze na kontynuację ktoś wyrobi sobie markę i jest po wszystkim czy to nie jest oczywiste? Jeżeli macie Panowie jeszcze jakieś pytania to bardzo proszę o posty. Serdecznie pozdrawiam, Mateusz