ZŁY
/ 89.72.106.* / 2013-04-28 13:17
W całej Polsce Straż Miejska, Gminna, te para militarne jednostki służące tylko do zarabiania pieniędzy dla budżetu Gmin, powinno się w trybie natychmiastowym rozwiązać. Mówienie, pisanie o tym, że SM przyczynia się do poprawy bezpieczeństwa jest totalną bzdurą wyssaną z palca. SM to azyl dla byłych, niezweryfikowanych, emerytowanych pracowników UB,SB, WSI ( komendanci, zastępcy ), a szlifo-bruki to nieroby wsiowe chcący poprawić swoje ego ( ja jestem pon i bójta się mnie ). Wypi...olić to towarzystwo wzajemnej adoracji na zbity pysk, niech idą na zasiłek dla bezrobotnych. W samym tylko Krakowie te pasożyty, czarne hieny kosztują Miasto ok. 30 mln. zł. rocznie a potrafią tylko blokować samochody i ścigać stare babki handlujące na obrzeżach placu. Po przyjmowali chłopków do deptania i ścierania krawężników, wystarczy popatrzeć na facjatę, tych śmiechu wartych pseudo mundurowych, to pusty śmiech człowieka ogarnia. Myśli taki frajer, że posłuży 15 lat, pójdzie na emeryturkę i będzie spokojnie mieszkał w podarowanym mieszkanku od nijakiego Majchrowskiego ( za wybitne zasługi dla M. Krakowa ) z dziesięcio- osobową rodzinką. Takich nierobów i byłych funkcjonariuszy esbecji jest w Krakowie już około pięciuset a to wszystko jest zasługą czerwonego jak burak prezydenta. Tyle jest w KR, ilu jest w całej Polsce ?????. Koszty finansowe utrzymania tej armii nierobów są horrendalne, nie licząc kosztów społecznych.