EW.K1985
/ 46.171.87.* / 2015-01-16 23:52
Jakie to dziwne, przychodzą klienci , czytają umowę , maja jeszcze kilka ustawowych dni na rezygnację, nie rezygnują wszystko jest fajnie, sami nie dopełniają swoich obowiązków, księgowa nie może wiedzieć wszystkiego o nich, są przedsiębiorcami, chyba nie są niepełnosprawni, gdy trzeba zapłacić pierwszą fakturę to już robi się problem, gdy jest już kilka faktur to szuka się powodów aby tych faktur nie zapłacić, niby źle zaksięgowana faktura, złe zgłoszenie do zusu,takich DZIADÓW jest dużo, bankruci, nie mają na nic pieniędzy kombinują jak tu nie płacić i to oni tak naprawdę są oszustami a nie tax care,
pracowałam jakiś czas w Tax Care dopóki nie przeszłam do lepiej płatnej pracy bo jeśli chodzi o wynagrodzenie to jest coraz słabsze jak na takie wymagania od księgowe, ale w TC od księgowej naprawdę wymaga się dużo, sa częste szkolenia , kontrole wewnętrzne itp. ale jak się dowidziałam w tym roku jeszcze niższe pensje dla księgych, księgowe będą odchodzić zTC do innych firm bo jak na tak wysokie wymagania płaca jest marna, ,'
więc ze swojego doświadczenia powiem że księgowe są tam dobre, dokumenty sa kontrolowane pod względem poprawności ale zawsze znajdzie się jakiś bankrut, dziad który szuka powodu aby nie zapłacić i po rozwiązaniu szuka w umowie ratunku , to są OSZUŚCI A NIE TC