tesa1959
/ 2011-10-11 22:45
/
Tysiącznik na forum i pełna kultura
Tak się składa, że mam ustabilizowane poglądy i nie decydują o tym pojedyncze wypowiedzi. To był tylko pojedynczy przykład. Wtedy miałam dylemat na kogo głosować, a ten fakt przesądził (może nie na kogo, ale przeciw komu, bo żaden mi nie odpowiadał). Kieruję się w życiu tylko jedną nauką, nauka płynącą z Biblii i wg tej nauki dokonuje wyboru. Na gospodarce się nie znam i tu nie zabieram głosu, a słucham wypowiedzi i opinii różnych ludzi, dzięki którym staram się wyciągnąć odpowiednie wnioski. Nie mam preferencji partyjnych. stoję tu z boku i jako niezależna, mogę chyba bardziej obiektywnie decydować. Nie twierdzę, że zupełnie obiektywnie, bo jedni mniej, inni bardziej mnie irytują swoim językiem, a to też biorę pod uwagę i to bardzo. Chcę żyć i tego życzę wszystkim w miarę spokojnej atmosferze i nie podoba mi się wojna polsko-polska.
Także, jak widzisz, moje poglądy są stabilne i nikt ani nic nie jest w stanie mnie zmanipulować, bo mam tylko jednego Mistrza i Nauczyciela, a każdy człowiek, niezależnie od poglądów i nawet języka stanowi dla mnie bezcenną wartość i nikim nie gardzę. Nie przeszkadza mi to czasem ponabijać się z tego czy owego, bo "życie kabaretem jest" zwłaszcza w wydaniu polskich polityków ::))