znajacyOkultyzm
/ 31.183.234.* / 2016-04-05 09:06
Ludzie, którzy na niego głosują to są głównie biali, kiepsko wykształceni ludzie, których sytuacja materialna dramatycznie się pogorszyła, w dużym stopniu w wyniku globalizacji - ale sciema, typowa dla amerykanów ktorzy nie myślą i jak w mediach powiedzą "trump to rasista" i już w to wierzą...ja jestem polakiem i nie jestem głupi..oglądałem całe godzinne wystąpienia Trumpa i ten gosc wie co mówi. Czarni go popierają, nawet meksykanie w USA...wiec to co tu jest napisane to tylko po to by ktos kto czyta ten artykuł i na tym bazuje swoja opinie tak myslal, i wrecz to ten kto tak robi jest kretynem bo informacje powinno sie zbierać z róznych zródeł i jak detektyw badać co jest prawdziwe a co jest manipulacją. A POZATYM GORZEJ NIZ TO JAK OSLABIŁ NA ARENIE MIEDZYNARODOWEJ OBAMA (ISLAMISTA) NIE DA SIE JUŻ ZROBIĆ - WRECZ POWIEM WAM ZE OBAMA TO "a imie jego czterdziesci i cztery" (mieckiewicz mason pisał o tym) a obama jest 44 prezydentem WIEC SPODZIEWAŁBVYM SIĘ JAKIS MEGA ZAMACHÓW W USA W TYM ROKU, BO DZIEKI TAK ZWANEMU "PATRIOT ACT" KTÓRY WWSZEDŁ W ŻYCIE PO 11. WRZESNIA, oBAMA BEDZIE MIAŁ PRAWO USTANOWI MARTIAL LAW - STAN WOJENNY NA TERENIE CAŁYCH STANÓW. I WTEDY PAPA WYBORY, A WITAJ PRAWDZIWE ZNISZCZENIE AMERYKI, OBAMA TO JUDASZ KTÓRY USTANOWI SIĘ FARAONEM I DOPROWADZI DO ZNISZCZENIA USA I KONSTYTUCJI, BO BY NOWY PORZADEK SWIATA MOGŁ ZAISTNIEĆ , NIE MOZE BYĆ KONSTYTUCJI USA, no bo jak wyobrazacie sobie NWO gdzie kjazdy na swiecie ma dostep do broni??? o nie nie, tego elity i rodzina królewska wraz ze swoim podstawionym synalkiem fałszywym wybawcą niechcą napewno. a ksiaze william tro bedzioe praqwdzwa KRÓLEWSKA BESTIA Z APOKALIPSY NJANA 17:17,. KTÓREMU ŚWIAT SAM ODDA WŁADZĘ..I TO BEDZIE BŁĄD LUDZKOSCI. ksiaze william wcale nie jest dobry i niechce waszego dobra. w nim siedzi darkness, ciemnosc najwieksza i ukryta ale obudzi sie pewnego dnia gdy bedzie trzeba bawic sie w "ratowanie swiata": jak w filmach.