to nie są Polacy,nikt im nie każe kochać Polski,skoro zostali wybrani przez 30% narodu,powinni robić wszystko dla jego dobra będąc dla nich in Servitude.Oni jednak są Mafia z Putinem na czele,
ja jestem skłony teraz powiedzieć ze Putin jest morderca już nim był w KGB teraz morduje swoich dziennikarzy,no i zamordował cala nasza poprzednia elitę z prezydentem Kaczyńskim którzy jemu się przeciwstawiali..Widziałem dzisiaj na ARD dok. film o Chodakowskim ,kiedy to na oficjalnym spotkaniu z Oligarchami,Chodakowski,jako najmądrzejszy i najodważniejszy,powiedział wtedy.pres.Putinowi,w 2003 r.ze jest korupcja w rządzie i on proponuje wyeliminowanie tego, putin,powiedział,"trzeba sprawdzić jak Jukos" pracuje czy płaci podatki etc.inni Oligarchii uciekli za granice,Chodakowskiego aresztował po 3 tygodniach.Dzisiaj putina krytykowali Niemcy,Obama, i cały Świat.To jest jego koniec,jak i POmiatancow,to jest ta sama mafia,Komora,przyjaźni się z Jeruzalem,Kiel podnosi podatki bez najmniejszej obawy przed strajkami,mając zapewnione poparcie Putina,podobnie Jaruzelski miał wtedy Brezniewa poparcie.Ten człowiek nas okłamał,to kłamca ,zdrajca,ect.który tylko myśli o sobie. Ameryka dzisiaj otworzyła ponownie oczy,START to tylko następne ruskie kłamstwo jak każde inne,tego i obecnego ruskiego rządu.
Werze ze Chodakowski, zostanie prezydentem(jak przeżyje),i wszystko będzie mu zwrócone,PutinoTusk Komor,skończą na szafocie.Kto się założy?