Ciułacz
/ 83.21.24.* / 2006-03-14 21:51
Jestem zwykłym ciułaczem zarobionego, dość cięzko , grosza. Kiedy zakładałem w banku śląskim około 8 lat temu konto, a raczej dwa konta ROR i OKO - na koncie OKO miałem ponad 12% ROR płacił, nie pamiętam, ale chyba coś koło 3%. Dziś, po wielu zabiegach Balcerowicza, aby mi ulżyć w ciułaniu, w tym samym banku Sląskim ROR nie płaci mi nic, a jeszcze pobiera za prowadzenie rachunku, a na koncie OKO płaci zaledwie 3,5%. SLD i Platfoma twierdzą, że robią wszysko w interesie obywatela, jeśli to jest taka dbałość o mnie to wolę, aby przestali się o mnie martwić. Bezczelnopść Haiki Gronkiewicz Waltz, Balcerowicz i innych, że nie wspomnę prostaka Kalisza doprowadza mnie do szału. Kalisz jest niby prawnikiem, ale musiał kończyć prawo zaocznie, ponieważ jego sposób wysławiania się jest godny Nikifora, tyle że zdolności ma mniejsze Czas najwyższy zrobić czystkę w naszych Bankach. A kto posadził tego tatara - Bieleckiego na stołu prezesa banku? I mówicie- nie już nic nie napiszę bo zbyt się zdenerwowałem, to i tak nic nie da bo tu złodziej na złodzieju jedzie.