bc
/ 83.31.22.* / 2006-10-09 16:32
Oto komentarze kilku internatów z innego portalu, do tego co powiedział Wałęsa: Biedny świr. Szkoda bo był z niego całkiem dorzeczny człowiek. Zgubiło go samouwielbienie. Sami siebie szpiegowali? Poziom absurdu w tej interpretacji jest porażający. Mogę zrozumieć uprzedzenia się do Kaczorów, ale... czy aby na pewno Lechu miał zabieg kardiologiczny? Skutki są niepokojące. A może to wstrząs po znieczuleniu? Zdrówka życzę Panu Walęsie. Uderz w stół, a nożyce się odezwą. No, bolek, aleś wymyślił. Czy te sprawy zahaczają tak o tego zdrajcę, że już desperat postradał rozum? Chyba będzie bardzo ciekawie!!! Skoda tylko tej mojej Polski. Oj szkoda.... Według mnie, to Wałęsa jest podejrzany. Miał puścić komunę w skarpetkach. Słowo "kompromitacja" dla tego elektryka jest zbyt łagodne, o wiele, wiele za delikatne!!! Niech ten elektryk nie liczy, że znajdą się jakiekolwiek dokumenty potwierdzające głoszone przez... internowanie Lecha. Od kiedy Wałęsa ma te objawy? Kaczynscy także zrobili inwigilację Viagry... Walesa oszalal. Walęsa oszalal Pomroczność. Pomroczność ciemna!!! Nowe teorie. Zgodnie z teorią pana Wałęsy okaże się, że to nie Kain zabił Abla tylko Abel zlecił Kaina. Bolek to skończony kretyn. Takiej linii obrony nie podjąłby się nawet chory z zakładu zamkniętego. Śmiać mi się chce z tego... Szkoda słów Panie Prezydencie. To, co Pan mówi to żenada.... szkoda słów. Wałęsa zwariował. Każde następnę oświadczenie Wałęsy świadczy o tym, że biedak już zwariował kompletnie. Wałęsa co się z tobą stało. Jak sukces może zaszkodzić człowiekowi nieprzygotowanemu.