2007-11-01 09:53:23 | 212.122.206.* | flugo dziecko hossy
Re: Indeks WIG20 nie wytrzymał presji
eurofuck- może polatać- widmo upadłości się oddala
nie ma to jak gówniana spółka do zabawy dla spekuły...
jaka zagadka?
Mistrzowie AT stwierdzili że dołek jest 5,30-5,70, sugerowali odbcie z tych poziomów do min. 6 zeta. Przyszły dobre- baa. b.dobre infa - widmo upadłości się oddala, porozumienie z obligatariuszami- no to jest preteks do zabawy.
Tja jusz sie doczytałem, na PB.
Nie zdążyłem zajrzeć i sie wypaszczyłem. Ten eurofak ma teraz duzo miejsca żeby sie wyybiegać, zastanawiam sie czy nie wejść ale jak coś to pod koniec dzisiejszej sesji.
witam wszystkich. Dzis dokupilem wszystkiego po trochu, wpadl Instal Krk, praterm i PPWK spadnie bede jeszcze dokupowal. Znow zrobilo sie ciekawie na GPW:)
he he Twerlikowskiemu chca zamknąć kumpla Sakiewicza to płacze .... niech ryczy ..... popieram TVN za obraze stacji do p****** przestana pismaki sobie geby wszystkim i wszystkimi wycierac .... siedziec Sakiewicz siedzieć .....
Sakiewiczowi się należy za to co robił -przedłużenie Jarka w PiSie , nie chciało mu się do sądu przyjść tylko na urlopie za granicą siedzieć , co on jest lepszy od innych ,
Sław czytałeś , PO ma już ustawe o VAT , przedsiębiorcy zachwyceni
Banki chińskie nie boją sie kryzysu, ostatnio podają, że inwestują w Bear Stearns, Barclays, Blackstone, najwiekszy bank w Afryce Standard Chartered, w Argentynie Brazylii i Chile (żywność, surowce), w Afryce (surowce). Ocenia się, że maja przed sobą 5 - 10 lat wzrostu.
Wpisy na forum dyskusyjnym Money.pl stanowią wyraz osobistych opinii i
poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży papierów wartościowych. Money.pl nie ponosi za nie
odpowiedzialności.