needle
/ 2008-06-20 09:47
/
Bez rangi
wprawdzie zrobiłem to już wczoraj, ale dziś będzie bardziej konkretnie
wydaje mi się, że skoro stworzyliśmy tu dość sympatyczną społeczność to inwestorzy doświadczeni (przez los;-) powinni tu się dzielić tym co zapamiętali, lub wiedzą szczególnie, gdy ta wiedza była oszczędzona innym forumowiczom
ci natomiast, którzy słabiej poruszają się po giałdzie mogą doradzić tamtym w sprawach innych co również mam miejsce
w ten sposób wszyscy są zadowoleni
w tym momencie na tapecie mam to:
2008-06-19 11:22:24 | *.*.*.* | warren buffet [ Bywalec forum ] skopiował poniższe
2008-06-18 20:52:33 | *.*.*.* | Jarg [ "Uznany Gracz Giełdowy" ]
PS. Gdy zaczynała się hossa w 2003 r... średni wskaźnik c/z dla całej giełdy wynosił bodaj 80 (gdzieś miałem dokładnie zapisane, ale nie mogę znaleźć)... obecnie chyba nie przekracza 18... Obecnie to nic nie znaczy, ale tak mi przyszło do głowy :-)
tak jak wczoraj napisałem ma się to nijak do prawdy i proszę sympatycznych forumowiczów (gdziekolwiek piszą) o nie wprowadzanie takich herezji
odnalazłem Almanach z połowy 2003 (trochę gromadzi się śmieci, ale bywa, że się przydają;-)
i podam Wam wkrótce dane, na tyle, na ile mi się to uda
PS w związku z tym, że o tej porze jesteście pochłonięci oglądaniem notowań (ja nawet nie spojrzałem!) i g***o Was obchodzi co , kto napisze, a czas na analizy jest zazwyczaj wieczorem to umieszczę "ile się da" w portfelu
jest szansa, że przetrwa znacznie dłużej
odpowiem też na pytania o ile będę potrafił
miłego dnia
życzy
IGła