ele
/ 81.6.128.* / 2015-09-02 09:42
buhahahahahaha, schabowy tuczy?, pierwsze słyszę, czy ktoś się zastanawiał ile jest dodatków w paszy dla zwierząt? antybiotyków itp? , nad wszechobecną chemią,która jest dodawana do wszystkiego? nawozów w owocach i warzywach?. Ludzie jedzą to samo co 50 lat temu tylko, ta żywność jest bardziej przetworzona i z konserwantami!.
W szkołach powinna zostać ta sama żywność, tylko z naciskiem na ekologiczną, będzie drożej ale normalnie i zdrowo.
JEDZENIE NIE JEST ŚMIECIEM - DBAJMY TYLKO O TO ABY BYŁO JAK NAJMNIEJ PRZETWORZONE. OD PAŃSTWA ZALEŻY CO MOŻE BYĆ DOPUSZCZONE DO żywności.
WSZYSTKIE KONSERWANTY I WSPOMAGACZE SMAKU SĄ DOPUSZCZONE I NIE TRUJĄCE , TYLKO W MAŁYCH ILOŚCIACH !, JAK JE ZJEMY W KILKU POTRAWACH NA RAZ CZY W KRÓTKIM CZASIE TO ORGANIZM NIESTETY TO KUMULUJE! . POWINNO BYĆ ZAKAZANE DODAWANIE DO ŻYWNOŚCI CHEMII. Czytać etykiety!!!!!!Życzę więcej świadomości.