Forum

Komentarze użytkownika "ak3011"

Komentarze użytkownika: ak3011

Re: Problem z reklamacją? Zwróć się do rzecznika!

ak3011 / 2011-05-24 15:17
Dzień dobry , chciała bym uzyskać pomoc w sprawie gwarancji.A mianowicie , kupiłam synowi motorower za gotówkę. Robiłam wszystkie przeglądy wymieniałam olej tak jak wszystko jest napisane w gwarancji, za każdy przegląd na gwarancji płaciłam . Problem byl taki ze spady wal łańcuch syn jeździł do tego mechanika co byla gwarancja on trzy razy mu naciągał łańcuch i mówił ze musi byc taki luźny. Gdy łańcuch spadł i uderzył w obudowę która pękła wskutek uderzenia i motorower nie chciał dalej jechać poszliśmy do tego sklepu gdzie byl zakupiony w celu naprawy w ramach gwarancji. OKAZAŁO sie ze właściciel poinformował mnie ze nienaprani tego w ramach gwarancji i mam sama za to płacić.... ;stwierdził ze motorower byl zle używany '... pytam jak można sle używać motorower skoro silnik działał bez zarzutów , Właściciel stwierdził ze syn miał sobie sprawdzać sam łańcuch co trzy dni , a od kiedy można takie rzeczy robić na gwarancji???. Proszę o dopowiedz czy należy mi sie taka naprawa w zakresie gwarancji i czy muszę za nia płacić ,, Z góry dziękuje za odpowiedz

Najnowsze wpisy