Forum
Komentarze użytkownika "bankrut_1999"
Kolego na jakim swiecie ty zyjesz??!! 1,50PLN to juz jest kosmiczna cena jak dla prochnika tylko patrz do wrzesnia powraca do 0,86PLN
Nie dajcie sie wytrzepac przez fundusze. Przyjdzie czas na JWC nie ma tak tanich akcji na GPW jak JWC.Fundusze maja czas i nie graja na swojej kasie. Takze uzbroic sie w cierpliwosc wspolczuje tym co maja go na kredyt. 20% strata jest do przelkniecia, ale dwa trzy skoki i macie swoje:-)
sytuacja moze sie powtorzyc tak jak z Police. Nie wiem 2 czy 3 lata czekalem ale 80% trafilem. Identycznie moze byc z JWC . Jedyna nadzieja,ze fundusze nie beda mialy co ciagnac to pobawia sie w deweloperke i przy okazji JWC. Narazie sytuacja jest taka ze w rzadzie mamy samych baranow i idiotow i o rekordach chyba musimy narazie zapomniec.
IBsystem jedzie do 1,20PLN. Zegnam sie z nim do jesieni
w tym okresie na sanwilu nie zarobimy lecz odwrotnie zleci do 1,80-2,00PLN. musimy dziekowac tym baranom z sejmu! Wszedzie rekordy a my lecimy.
na swarzedzu rewelacji nie widze. Bylo go brac po zecie teraz spowrotem bedzie zjezdzal do 0,90-1,00. Sytuacja sie wyklaruje po pda. Pozna jesienia da zarobic. Kupuj pazdziernik.
GTC to nie jest spolka dla takich pionkow jak my. przeciez na kazdej sesji robia z nia co chca. Siedzi na niej kilku grubasow i pociagaja sznureczkami. zanim pojdzie do gory to nas wytrzepia ,,ino szum'' mam kupione po 50PLN i tez nie wiem czy dokupic czy sprzedac chociaz ja ja widze po 90 PLN Raczej jutro dokupie drugiego tysiaczka
saperek Boga w to nie mieszaj bo on sam to by tu diabla puscil. Pamietaj ze elekt. w zeszlym roku spekula wyciagla na 20 zeta na naszej gieldzie na koncu ciagna smieci elekt. do nich sie zalicza ja tej spolki nie dotykam bo nigdy nic nie wiadomo dobra cena na niego to 2 zeta a wariacje po 15 czy 18 PLN to czyste szalenstwo.Dobrze spijac miod ale nie kazdy trafi
ty Adol...f lubawa to jest spolka ktora najprawdopodobniej da zarobic kilkaset procent. Tylko kiedy?. 20PLN na nia to nie jest wcale wygorowana cena mam zamiar wejsc w nia po wakacjach
i co duzo nabrales po 0,90PLN trzeba bylo brac po 1,00PLN 20% w kieszeni. A 0,90PLN bedzie ale po wakacjach.Zwroc uwage na adavadis a twoje spostrzezenia sa dosc trafne nie rezygnuj z nich. Zapakuj sie w JWC a trafisz 20%
a dla tego ze najtaniej najlepiej najwiecej kupuje sie przy spadkach przy panice i przy negatywnym szumie trzymaj w miare mozliwosci dokup nielicz na szybki zysk spokoj spokoj spokoj......
Re: toora to jest wybicie , co dalej sprzedawać czy poczekać aż odbije , pomo...
pokorne ciele dwie matki ssie
Tydzien temu proponowalem kupno ponizej 45 PLN, sam kupilem po 44,80PLN mam ladny pakiecik po 53,80PLN. O ile zejdzie do ok. 40PLN pakuje sie do bolu i jakos dziwnie nie mam obaw. Jutro proponuję kupno bo moim zdaniem ponizej 43PLN to juz jest super promocja. Udanych zakupow.
po 40 PLN pakować się na maxa taniej nie będzie.