Forum
Komentarze użytkownika "baster"
Komentarze użytkownika: baster
uwazam ze wycena spolki jest bardzo atrakcyjna 84000000 akcji po 0,5 zl moim skromnym zdaniem specjalne zanizanie kursu aby scignac z malutkich jak najwiecej akcji a nastepnie do góry historia lubi sie powtarzac pozdrawim wytrwalych
to juz nieaktualne pepees sprzedal ten browar ; mozesz kupic make ziemniaczana aby poprawic wyniki :|
nie sadze - bedzie odbicie ale w druga strone
nadzieje nadziejami a rzeczywistosc jest okrutna po obserwacji cen pp nie pozostalo nic innego jak srzedac wszystko i zamknac ta szufladke
rowniez sprzedalem pp i widze ze chyba dobrze zrobilem bo zmniejszylem i tak nie male straty; zapisujac sie
akcje ne zamrozilbym pieniadze na jakis okres czasu, wcale bym sie nie zdziwil jakby spadly ponizej 10 a wtedy inwestysca staje sie nieoplacalna;
mam nadzieje ze nie wszyscy bede chcieli sprzedawac; ja traktuje to jako dlugi dystans gzyz tak szybko nie odrobie strat
przy takiej cenie pp to chyba nie ma watpilwosci
pan faszczewski w 11 -12 2007 sprzedal pakiet ok 1300000 akcji po sredniej 1,22; w 12 2007 sprzedal 1700000 po 1,04 a teraz odkupuje 450000 po 0,77..... ZŁODZIEJSTWO W BIAŁY DZIEN I BIAŁYCH REKAWICZKACH? czy ten facet ma takie szczescie ze sprzedaje w dolku a odkupuje w jeszcze wiekszym czy CO ??? a moze to celowe dzielanie tego pana i innych mu podobnych z zarzadu na sciagniecie pieniedzy z takich malutkich jak ja moj wynik na pepees -.........zl a ilu jast takich jak ja, mniejszych i wiekszych?
pozdrawiam wytrwalych
teraz to juz tylko bede obserwował tą spólke; przełknąłem gorycz porażki jak i straty i wyszedłem z niej; zrobiłem to czego oczekiwali inni; może jeszcze coś w przyszłości kupię jeżeli spadnie poniżej..........
co sie dzieje z tą spółką?
dzisiejsza dogrywka ???? o co chodzi ???? a było już tak fajnie
nie wiem kiedy; trzeba śledzić komunikaty
ja sądze, że juz nizej nie spadnie, animatorzy specjalnie dołują kurs aby skupić jak najwięcej akcji