Forum
Komentarze użytkownika "Bly"
Komentarze użytkownika: Bly
Podano, że w przyszłym tygodniu podane zostaną wyniki GRAALA oraz WILBO. WILBO słabo, a GRAAL ze względu na akwizycje może wypaść całkiem dobrze. Czy uważacie, że obecna cena GRAALA jest dobra do zakupu akcji pod ww.info?
(...) Jednocześnie Computerland wystąpił z roszczeniem regresowym wobec Techmexu, który był kluczowym podwykonawcą. Kwota uzyskana od Techmexu ma zwiększyć zysk w pierwszym półroczu, niemniej jednak powyższe informacje mogą wywołać spadek kursu zarówno Computerlandu jak i Techmexu na dzisiejszej sesji.
Może to to?
Pozdrawiam
Dziekuję za informację.
Masz doświadczenie co lepiej w takich przypadkach robić - zostawić akcję - uśredniając czy może sprzedać akcję po cenie (po przecenie) i zakupić z PP?
czy posiadając PP możliwa jest redukcja?
Re: Rynkiem rządzą emocje
Mam pytanko dot. GANTa
Kto miał dzisiaj
akcje ten ma od jutra na jedno PP (tak to zrozumiałem) 2
akcje.
Akcje bez PP sa notowane od jutra po 11.2. A do kiedy można się zapisywac na
akcje z PP?
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Dzięki.
Niestety natura ludzka ułomną jest i ulega pokusą - to a propos chciwości.
Pozdrawiam
Re: Rozpoczynają się łowy na PP
Czy tam Wasze posty od jakiegos czsu i jestem pod wrażeniem poziomu wiedzy i kulturą na forum. Mając doświadczenia z innych podpisuję się pod postami tych którzy Was chwalą.
Mam pytanie.
Mimo ostrzeżeń na forum wszedłem w GANTA i na koniec sesji w dniu dzisiejszym utopiłem parę gorszy. Tak naprawdę to się zagapiłem. Dlaczego? Szukając później przyczyny nagłego spadku akcji (oczywiście tłumacząć się przed sobą) pomyślałem, że inwestorzy GANTA to ta sama grupa (lub w większości), która kupuje CAPITAL. Zjazd na GANCIE zaczął się około 15:20 kiedy to pojawiły się info o decyzji podjętej na NWZA o nowych akcjach. Wyprzedaż GANTA na korzyść CAPITALA. I tutaj pytanie z jakich wiadomości korzystacie podczas sesji - bazujecie na PAPie czy na infach EMITENTA? Gdzie takie informacji pojawiają się najszybciej.
Pozdrawiam