Forum

Komentarze użytkownika "caabi"

Komentarze użytkownika: caabi

caabi / 2008-10-07 09:59 / Tysiącznik na forum
ja nie wiedziałem że rząd kieruje naszym PKB ;-)))))))

ps. Może się rynek trochę usztywnić.... teraz zobaczymy siłę polskich spółek budowlanych (czy takie PBG się nie wyłoży przez to że jedzie na 2-3% marżach) jak im wycofają ze 2 projekty a na rynku o kredycik będzie ciężej.... no zobaczymy... teraz czas na MSZ i na Budimex.... MSZ projekty wysokomarzowe więc jest luzik... a budimex mimo wszystko duza baza kapitałowa.... mogą być ciekawe przejęcia jak inwestycje zwolnią....... :)
caabi / 2008-10-03 14:50 / Tysiącznik na forum
zobaczymy..... chociaz tak szybko tam dojechac... chyba sie nie uda..... za szybkie te spadki..... za szybkie... tak mysle
caabi / 2008-10-03 14:49 / Tysiącznik na forum
zobaczcie na wykres roczny.... szok....a teraz za szybko spada.... musi odbić...... ;-)))
caabi / 2008-10-03 14:46 / Tysiącznik na forum
dokupiłem..... a zobaczymy co z tego wyjdzie..... całe to forum jeszcze pol roku temu marzyło o takiej cenie..... ja kupiłem.... zobacze jak na tym wyjde.....
caabi / 2008-10-03 14:41 / Tysiącznik na forum
Ty się od Zabrze odstosunkuj proszę ;-)))) wiem że chciałbyś tanio łyknąc..... akyszzzz spekulancie ;)))

ps. a HTL już w hossie... zobacz ... :)

Re: Wall Street: Popyt był bez szans

caabi / 2008-10-03 14:38 / Tysiącznik na forum
śmiardziało mi to.... bo chyba arbitraż chciał zbyć dziś wig20 zeby zrobić podwójne dno....... co myślicie możliwe ??
caabi / 2008-10-02 08:43 / Tysiącznik na forum
hehheheheh

Polbank, Nordea, Dom Bank i GE
Money Bank. i nie ma co się dziwić... ja te banki nie mają wogóle depozytów........ i jeszcze PKO BO taką akcje teraz z ta lokata zrobił że napewo dziadki tam zaniosą kase..... a ww. banki skrócą kredytowanie ;))) i dobrze.... rynek sam się oczyści z potencjalnego subprime :)
caabi / 2008-10-01 12:48 / Tysiącznik na forum
polimex mostostal

Re: GPW: Przed nami czarny wtorek

caabi / 2008-09-30 16:23 / Tysiącznik na forum
cez lotos echo tvn.... niezle mi wyciągneli...... w sumie dziś zarobiłem nawet przy słabym kghm :)))
caabi / 2008-09-30 16:02 / Tysiącznik na forum
ja idę w stronę dywersyfikacji... ale jak napisałem powyżej skupiam się na 3 docelowo 5...... a reszta to tylko dodatek ... :))) dziś jest jutro może go niebyć ;)
caabi / 2008-09-30 15:57 / Tysiącznik na forum
nie łapię.... interesują mnie na bieżąco tylko ww. longtermy... a te... pozostałe.... poprsotu kupione bo dobre spółki i beda drozsze za jakis czas... to wszystko po co czytać albo obserwowac notowania.... niech leza a za jakis czas pomyslimy czy listy nie zmodyfikowac i czegos nie zamienic albo trwale sie pozbyc... bez stresu...
caabi / 2008-09-30 15:55 / Tysiącznik na forum
mam 3 longtermy z udziałem w portfelu 60% (HTL, LBW, MSZ) reszta to zakupy na średni termin...... 1-2 lata kopexy, cezy, bre, polaqua, echo, projprzem, netia, lotos, kghm, tvn, petrol, synthos i reszta gotówka...... w razie takich spadków jak dziś będę dokupował....

Re: GPW: Przed nami czarny wtorek

caabi / 2008-09-30 15:44 / Tysiącznik na forum
mam w portfelu 15 spółek.... 7 zielonych 5 bez zmian i 3 czerwone niezły dzień :) tylko ten kghm.... brałem po 52.. :(((
caabi / 2008-09-30 15:02 / Tysiącznik na forum
-16,3 prognoza -16
caabi / 2008-09-30 14:24 / Tysiącznik na forum
nie mylcie pojęć proszę was....... Kryzys płynności i zaufania mamy na rynku (co pokazują międzybankowe stopy kredytowe) a nie kryzys upadłości.... (aktywa są zdrowe) jednak banki aby funkcjonować muszą mieć bazę depozytywą (aby współczynnik wypłacalności był na wysokim poziomie) dlatego u nas takie jaja z lokatami... na wszelki wypadek. więc naprawde..... spokój jest wskazany i trochę myślenia a nie straszenie ludzi....... żebyśmy nie mieli samosprawdzającej się przepowiedni jak ludzie zaczną wyciągać lokaty......

Najnowsze wpisy