Forum
Komentarze użytkownika "Cukierek11"
Re: Greenpeace protestuje przeciwko kopalniom odkrywkowym
Greenpeace coraz bardziej zaczyna zamieniać się w terrorystów, tylko ze eko... szkoda że nie protestowali wcześńiej jak takie kopalnie tworzono... widocznie wtedy nikt na to nie dał pieniędzy....
Re: czy komornik moze zajac psa?
Z całym szacunkiem ale to już przechodzi wszelkie granice!! To jest właśnie kasta urzędasów w naszym kraju!!
Ja nadal sądzę że jednym z lepszych banków jest Alior bank!! Fachowość w każdym calu!!
Tchórze ! dajcie ludziom szanse oddawac pusty głos!
To wszyscy wiedzą dla czego!! Po politycy to banda oszustów i kłamców!! Wybory nie powinny być uwzględnione jeżeli frekwencja jest poniżej 50 %!!
Zasiłek pielęgnacyjny 2013
Bardzo bym prosił o poradę. Ile w przyszłym roku będzie wynosił zasiłek pielęgnacyjny? Na ile maksymalnie można dostać taki zasiłek ?
Re: Podwyższenie wieku emerytalnego. Prezydent podpisał nowelizację
Mnie przeraża to że większość społeczęnstwa przyjęła to z aprobatą, bądź z obojętnością... rząd cały czas zwalnia wszystko na kryzys... w końcu dostali oręż do ręki żeby gnębić obywateli...
Niestety mam inny fundusz emerytalny... zastanawiam się nad zmienieniem. i Chyba będzie to właśnie Alianz. Dziękuję za szybka i rzetelną odpowiedź!!!
Re: Umowa zlecenia - czy mam prawo do ulgi na internet?
No i tego właśnie nigdy nie wiedziałam. Dzieĸi temu artykułowi , wszystko się stało się dla mnie jasna. Teraz będę mogła przynajmniej podpisać umowę o internet
Śledztwo w sprawie katastrofy smoleńskiej. Znaleźli trotyl na wraku tupolewa
Rzecz jasna zaraz ruszy cały mechanizm medialny , żeby zaprzeczyć wszystkiemu... tak właśnie teraz działają wolne media w Polsce :)
Re: Abolicja podatkowa obejmie ponad 400 tys. przedsiębiorców
Całe szczęście , być może będzie to pierwszy krok w stronę normalizajci sytuacjiw tym kraju... bo jak na razie to strach często prowadzic działalnosć gospodarczą...
Ja osobisćie odradzam ING, obsługa klienta fatalna, otatnio jak tam wszedłem to nikogo nie było przy stanowisakchg dla klientów indywidualnych...
Re: Masowe zwolnienia nauczycieli. Przez likwidację szkół
Jest za dużó nauczycieli w stosunku do tego ilu mamy uczniów... moje byłe liceum już w tym roku zamknięto... rzecz jasna z braku funduszy , oraz z braku osób które się tam zgłaszały...
Jak bezpiecznie kupować w sieci
Teraz mamy zawrót głowy jeżeli chodzi o ilość sklepów internetowych. Do zwykłych odzieżowych , po sklepy z gadżetami. Powiedzcie mi jakie są główne zasady bezpiecznych zakupów w sieci?
Czy jest ktoś w stanie mi poradzić gdzie najlepiej zakupić złoto i srebro? Mam niewystarczająco pieniędzy na zainwestowanie w nieruchomości , więc postanowiłem że zainwestuje moje pieniądze w złoto , albo srebro.
Re: Armstrong zdyskwalifikowany. Jest decyzja UCI
Niestety, człowiek który tyle osiągnął , okazał się po porstu zwykłym oszustem...w każdej dziedzinie sportopwej powinnty btć zabronione środki dopingujące!!