Forum
Komentarze użytkownika "Cukierek11"
limit pojedynczej transakcji gotówkowej
Czy jest ktoś mi w stanie powiedzieć , jaki jest limit pojedyńczej transakcji gotówkowej w bankach?
Anna Komorowska poleci do Grecji
Pierwsza dama Anna Komorowska zadeklarowała że pomimo niepokojącej sytuacji w Grecji poleci do Aten na XIII Światowe Letnie Igrzyska Olimpiad Specjalnych. Czy waszym zdaniem jest to zwykły chwyt propagandowy, czy oznaka odwagi ?
Stypendium socjalne a podatek
Jestem teraz na drugim roku studiów, od tego roku otrzymuję stypendium socjalne , oraz naukowe za dobre wyniki na studiach! Jak wygląda sprawa z Urzędem Skarbowym , czy muszę się z nim rozliczać z pieniędzy które dostaję od uczelni?
Re: Kłótnie w Parlamencie Europejskim podczas wystąpienia Tuska
To jest typowe dla Polaków, jedyne co dobrze robią to się kłocą!! Wstyd mi!!
U mnie w pracy w biurze , zawsze mam dostępną wodę do picica
Były prezydent Egiptu Hosni Mubarak , odmawia przyjmowania posiłków w szpitalu w którym się znajduję. Czyżby Pan prezydent prowadził głodówkę przeciwko nieuczciwemu traktowaniu jego osoby?
72 rocznica wybuchu II Wojny Światowej
Przeraża mnie że teraz nasze społeczeństwo na wzó¶ zachodu nastawione jest na konsumpcjonizm!!
korwin mikke dobrą alternatywą?
Zastanawia mnie czemu ten człowiek jeszcze nie wygrał wyborów... ma On jedne z lepszych pomysłów jak uzdrowić Polskę!!
Mam nadzieję że oberjzymy historyczny pojedynek!!
Umowa na czas określony zmiany
Mam takie pytanie: Mam podpisaną umowę z moim pracodawcą do 31 .12.2011, na czas określony. Z tego co wiem mój szef chce abym przeszedł na umowę na czas nieorkeślony, czy przejście z takiej umowy na czas nieokresłony dokonać w dowolnej chwili?
Zastanawialiście się już może kto , jakie stanowiska zajmie w rządzie Tuska? Czy będą jakieś zmiany ? A może pozostanie stara ekipa na swoich miejscach? Wydaje mi się że głównym pretendentem do straty stanowiska jest Pan Grabarczyk!
Re: PiS: Zlikwidować zamrażarkę i zostawić krzyż
Drwini zachowajcie na zakończenie rządów PO.
Tchórze ! dajcie ludziom szanse oddawac pusty głos!
To wszyscy wiedzą dla czego!! Po politycy to banda oszustów i kłamców!! Wybory nie powinny być uwzględnione jeżeli frekwencja jest poniżej 50 %!!
Nowicka z Ruchu Palikota przeszła. Szantażowali krzyżem
Zaczyna sie opuszczanie tonącego statku.
A czemu do tego gremium gości
A i tak całe społeczeństwo będzie miało gdzieś to co robi PO z Polską.