Forum
Komentarze użytkownika "fabiosek"
duzo sony wypuscil w tym roku telefonow, ciekawe jak jest z ich jakoscia
gdzie najkorzystniej ulokowac pieniadze??
Złotej recepty nie ma , ale na pewno nie w jednym miejscu. Ja częśc środków mam na lokacie, częsc przeznaczam na produkt plan na życie łączący ubezpieczenie z oszczędzaniem.
nie widze roznicy jakos, nie wiem po co wprowadzac nowe rzeczy, skoro i tak dobrze wyglada profil, mnie denerwuje ta cala os czasu, ktora wprowadzili
glupota, najlepiej udac sie do lekarza, wtedy ma sie 100 procentowa pewnosc
no a coke w tym roku ma byc florence and the machine, wiecie moze w jakiej cenie beda bilety? interesuje mnie tylko jedne dzien
koszt egzaminu na prawo jazdy
ja zdawalem prawko za 890zl w skzole na karmelickiej, ale to bylo jakies 3 lata temu nie wiem czy nie podniesli teraz ceny
znacyz jak dziecko dluzszy juz czas nie chodzi do skzoly, to dyrektor moze ta sprawe zglosic i zadac o przyznanie takiemu uczniowy kuratora
Korea Płn. odpaliła ładunek atomowy
Korea Północna przeprowadziła we wtorek zapowiadaną już wcześniej próbę jądrową...Jeśli informacje te się potwierdzą, a wszystko na to wskazuje, była to trzecia podziemna próba jądrowa...
Wiecie, ze na horyzoncie pojawił się nowy Wiedźmin? CD Projekt zapowiedział, iż trzecia część cyklu trafi do sklepów w 2014 roku i ma być "rewolucją" na skalę światową.
jaka kara za seks z nieletnia??
Prawo mowi, ze kto w celu zaspokojenia seksualnego prezentuje małoletniemu poniżej lat 15 wykonanie czynności seksualnej podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 12.
Monika Pyrek kończy karierę
Slyszeliscie, ze Monika Pyrek kończy karierę sportową? W styczniu wyjdzie za mąż, a w połowie roku zostanie mamą. Znana sportsmenka zadebiutuje tez w nowej roli bowiem w radiu Szczecin poprowadzi poranną audycję.
związek nieformalny a kredyt
mysle, ze mozecie byc wiarygodni dla banku, ja mam kolezanke ktora wziela taki kredyt wraz z narzeczonym ona malo zarabia, ale on z 8tys zl na miesiac wiec dostali kredyt
W 2013roku szybciej założysz firme
wkoncu sie doczekalismy, bo ilez to wczensiej musialo trwac?! wieki
ws. związków partnerskich
a moze pojdzmy dalej i zalegalizujmy związku poligamiczne - jesli to jest wolna wola ludzi, dlaczego to dyskryminować?