Forum
Komentarze użytkownika "fabiosek"
taki bardziej kwadratowy:)
Wyswietlacz ma beznadziejny
ukrywanie dochodow -jaka kara?
Podatnik, który osiąga dochody podlegające opodatkowaniu PIT, a nie wykazuje ich w zeznaniach podatkowych i nie płaci od nich podatku musi liczyć się z podwójną sankcją. Po pierwsze organ podatkowy może opodatkować taki dochód karną stawką 75%. A ponadto podatnik może zostać ukarany grzywną z kodeksu karnego skarbowego. Takze chyba le[piej nie ryzykowac.
palenie papierosow, a przerwa
Czy podczas 15-minutowej przerwy, przysługującej pracownikowi, mogę wyjść z zakładu pracy na drugą stronę ulicy i zapalić papierosa? prosze o odpowiedz
ksieża udzielajacy komunii, a ksiażeczka sanepidowska
Bardziej boje sie zakażenia od posła Ruchu Palikota niż księdza.W ruchu palikota sa nienormalni ludzie...
mysle zeby isc w nauki scisle, ja skonczylam dziennikarstwo i jakos pracy po tym nie ma to byl moj blad, ale jest juz za pozno by studiowac cos innego
Heineken jest w sporych tarapatach
nic dziwnego, to piwko jest paskudne smierdzi jak wybieg dla hien w zoo, masakra jakas
Raport zespołu Macierewicza pod ostrą krytyką
gdzie on niby ma te trzy osoby co przezyly, to kompletna bzdura co on mowi, a jak juz mowi to niech poprze to faktami
ciekawe czy to urzadzenie do Polski zawita
Ostatnio gdzies na forum widziałem post o firmie 'bluecash' oferującej szybkie przelewy, mam konto w bzwbk i nie wiem jak skorzystać z tej uslugi? prosze o wskazowki, pozdrawiam
ja na Twoim miejscu trzymalbym sie od chwilowek z daleka, to nic dobrego, raz wzialem taka pozyczke i bardzo zaluje