Forum

Komentarze użytkownika "Fakeeye"

Komentarze użytkownika: Fakeeye

Fakeeye / 2010-08-16 09:52
Oceniając Noblami to pewnie masz rację, natomiast oceniając poziom nauczania w Niemczech jest ewidentnie widoczne, że dzieciak z 4 klasy w Polsce przeprowadzając się do Niemiec ma dwa lata luzu, zanim program edukacyjny dojdzie to jego poziomu.
Fakeeye / 2010-08-13 15:51
Julian Tuwim, no tak, można się było spodziewać ... :)
Fakeeye / 2010-08-13 15:47
typowa postawa negatywna, nie zauważasz że wiele się dzisiaj nauczyłeś? :) Na przykład tego, że nie jesteś w stanie poradzić sobie w sposób cywilizowany z krytyką z kilku stron na raz :)
Fakeeye / 2010-08-13 15:44
pewnie obraziłby się, gdyby zobaczył że Twoje zdjęcie chcę mu wmontować w górną kulkę :)
Fakeeye / 2010-08-13 15:43
Doskonale, że odpowiedziałeś w ten, a nie inny sposób. Wprost kipi z Twojej wypowiedzi zacietrzewienie, buta i chęć punktowania wszystkich do 300 lat wstecz, typowe dla proPISowców. Nie będę przypominał zatem, co się działo po 1920 roku w polskich obozach dla rosyjskich jeńców wojennych. Pewnie wiesz ...
Fakeeye / 2010-08-13 15:40
Nazywał będę byłego prezydenta jak chcę. Prawda jest taka, że za czasów piastowania przez niego funkcji prezydenta RP, więcej się wstydu najadłem podczas wyjazdów zagranicznych, niż kiedykolwiek wcześniej. Z racji pamięci o zmarłych zachowałem szacunek przez okres żałoby, lecz teraz dość i basta. Gloryfikowanie tego faceta uważam za poważny problem politycznego PR PISu.

W czasach gdy chodziłem do szkoły, tego typu wiedzę zdobywało się poza szkołą, bo w szkole uczono "jedynie słusznej wersji" historii. Ja swoją zdobywałem z "bibuł" rodziców i korepetycji pozaszkolnych, gdzie dowiedziałem się jak wyglądała prawdziwa historia naszego kraju.

Porównanie do Kim Ir Sena dotyczy czysto ideologicznej płaszczyzny, jezeli nie zauważyłeś. Zresztą, komu ja to niepotrzebnie tłumaczę :)
Fakeeye / 2010-08-13 15:31
Wybacz jeśli pomogę w zrozumieniu. Wpisz w google - do not feed the troll - odczytasz znaczenie tego zwrotu funkcjonujące w internecie.
Fakeeye / 2010-08-13 15:28
A co? Zamierzacie wyjechać do Krakowa i Leszka wykopać? :):):):)
Fakeeye / 2010-08-13 15:25
jak Elvis - wiecznie żywy :)
Fakeeye / 2010-08-13 15:22
W przypadku drugiego fakultetu z psychologii miałem na myśli siebie, nie Ciebie. Wybacz jeśli nie wyraziłem się dośc jasno.

Swoją drogą ciekawe z czego ten cytat? Odnosze wrażenie że sam wymyśliłeś, bo jest on dość mierniutki :) Nawet gra słów nie wyszła. O ile ciekawszy jest: "Nie dyskutuj z debilem, bo Cię ściągnie do swojego poziomu i pokona doświadczeniem". Nawet doskonale wpasowuje się w Twój wizerunek trolla na forum :)

Cieszę sie bardzo, że udało mi się uprzyjemnić Twój dzień, przyjacielu. Życzę miłego weekendu
Fakeeye / 2010-08-13 14:50
Pozwoliłem sobie na przeglądnięcie forum na Money.pl. Z tego co widzę to Ciebie, drogi przyjacielu Sisley, traktują w każdym temacie podobnie jak tutaj, czyli jak ostatniego śmiecia. Forma wypowiedzi, argumentacja oraz głębsza analiza adresu IP wskazują na dość niewielką mieścinkę. Zastanawiam się zatem co jest powodem Twojego występowania przeciw wszystkiemu o czym tutaj ludzie piszą. Czyżbyś był małym zakompleksionym człowieczkiem, którego nawet pies nie chce dmuchnąć na nogę? Lubisz jak się ludzie na Tobie wyżywają? A może po godzinach pracy spotykasz się z paniami lekkich obyczajów, które oferują usługi dominacji? Może kręci Cię obrażanie, poniżanie i upodlenie? Może w ten sposób odreagowujesz swoje kompleksy w obcowaniu z ludźmi? Takie skojarzenia są jednoznaczne dla kogoś kto skończył psychologię jako jeden z fakultetów. Naprawdę dla Twojego własnego zdrowia psychicznego powinieneś spotkać się z lekarzem, bo życie naprawdę potrafi być przyjemniejsze. Zrozum, że po terapii możesz poznać jakąś kobietę, może nawet uda się Wam stworzyć zdrowy i normalny związek. Zaryzykuję nawet stwierdzenie że możesz mieć potomka. Szczerze Ci tego życzę. Ważne jest jednak to abyś pracował nad sobą i nie dawał się ponieść niezdrowej sadomasochistycznej chęci upodlenia.
Uwierz mi, zycie może być miłe i przyjemne. Nawet tak jak moje, gdzie spokojnie wyjeżdżam trzy razy do roku na min dwutygodniowe wakacja, jest dom i drugi nad morzem oraz gromadka dzieci i kochająca żona.
To wszystko jest w zasięgu Twoich rąk, jedynie popracuj nad sobą :), a dobrzy ludzie na pewno Ci pomogą
Fakeeye / 2010-08-13 14:18
Bardzo dobre wykształcenie? Dobrze płatny zawód? no popatrz, a nie wyglądasz na takiego :)
Fakeeye / 2010-08-13 14:15
Masz pecha, nie trafiłeś :D
Fakeeye / 2010-08-13 12:35
Wyślij zdjęcie - będę wiedział z kogo brać przykład przy budowaniu twarzy dla Bałwana :)
Fakeeye / 2010-08-13 12:31
Nie no, szkoda mojego czasu na karmienie trolla
do początku nowsze
1 2

Najnowsze wpisy