Forum
Komentarze użytkownika "!FARAON!"
!FARAON!
/ 2008-10-03 10:39
/
Wszechmogący
Z przodu gwiazda , z tyłu gwiazda , będzie wkrótce niezła jazda !!!!!
A w którą stronę sami zdecydujcie !!! (hihihi) .
!FARAON!
/ 2008-03-28 09:42
/
Wszechmogący
Teraz se kup denaturat hihihi . To kolega jeszcze nie przeczytał że koncesje skotek dostał do 2018 roku na handel paliwami !!! moim zdaniem jak się za bezcen oddało to trzeba płakać !!! albo zalać sie na śmierć (czego nikomu nie życzę ). pozdrawiam.
!FARAON!
/ 2008-03-11 10:01
/
Wszechmogący
No to pana Rajcha mamy z głowy nawet jak zapadnie decyzja o pozwoleniu na zwołanie NWZ to będzie już "musztarda po obiedzie" hehehe.
A nasz bohater ładnie jest w plecy na swoich 10% akcji kupowanych powyżej dyszki (groszy }.
!FARAON!
/ 2008-02-15 11:12
/
Wszechmogący
2008-02-12 08:03:08 | *.*.*.* | stach74
Banki odpuściły od wyegzkwowania długu [117ml] bo zarząd przedstawił plan
naprawczy
A rada nadzorcza ucieka !!! (czyżby przed odpowiedzialnością???)
!FARAON!
/ 2008-02-12 11:57
/
Wszechmogący
Karkosikowa pozbywa się akcji skotka !!! DLACZEGO ???? KTOś WIE ???
!FARAON!
/ 2008-02-11 10:32
/
Wszechmogący
Pan J. Rajch chce nam odwołać emisję akcji serii D !!! Skupił 10 % akcji i dymi !!! Co sądzicie ? uda mu się ?
On może wydymać w ten sposób wiele osób od których kupował akcie ,a im zostały tylko pp które po anulowaniu decyzji o emisji będą bezwartościowe!!!!
!FARAON!
/ 2008-02-08 16:06
/
Wszechmogący
Bóg opuścił TOORE !!!
A to znaczy że paru bogatych gości (o których pisałem wcześniej) już zarobiło i zwinęło interes
Z nimi kilku farciarzy załapało się na piękny zysk (ja tylko 20 % nerwy puściły!!!) A ci co kupowali ponad 2 zeta niech się modlą o następny "fałszywy alarm" powodzenia .
!FARAON!
/ 2008-02-01 12:27
/
Wszechmogący
jedzie,idzie ,wysyła co za różnica !?!? chodzi o przeciek !!! znasz nazwisko inwestora , wiesz kto złożył ofertę i czy na 100% ktoś złożył??? chodzi o sam sens czy tak mogło być ?
!FARAON!
/ 2008-02-01 11:08
/
Wszechmogący
Jest paru gości , każdy ma po około 20 mln . Ci panowie skupują sobie toorę w cenie poniżej 1 zł , każdy za około 500 tyś zł . Kiedy już mają , jeden z nich (jako biznesmen z dużą kasą jedzie do syndyka i wyraża zainteresowanie kupnem TOORY , negocjuje wycenia , ma plany uratowania itp . W tym czasie pozostali dbają o to aby info o biznesmenie ( zachowującym anonimowość oczywiście) dyskretnie przeciekło do wiadomości publicznej . Kursik leci w górę (ostro ) panowie co mają to sprzedają z ogromnym zyskiem , jak już się wszystkiego pozbędą !!! to szanowany biznesmen się wycofa bo jednak się nie opłaca!!! Panowie się wezmą za szukanie następnej okazji a ci co od nich toore kupowali niech się martwią co z tym zrobić !!!
Co sądzicie o takim scenariuszu ????
Re: Fatalny finisz Ameryki
!FARAON!
/ 2008-01-18 13:52
/
Wszechmogący
Heh ja to wiele mogę jak pisałem że dziś Amerykę olejemy !!! to tak jest !!! Chyymmmm a może to dlatego że od rana kupuję !?!? Oj i chyba nie tylko ja !?!? Ale mam złe wieści ja już kończę bo kaska się skończyła , teraz czekam na chosse !!!
!FARAON!
/ 2008-01-18 09:48
/
Wszechmogący
zaczynam kupować !!! będzie szło ...... ??? chyba w górę hehehe
!FARAON!
/ 2008-01-18 09:41
/
Wszechmogący
A tak serio to dzisiaj ich chyba >>>olejemy !!! wkońcu
Re: Fatalny finisz Ameryki
!FARAON!
/ 2008-01-18 09:39
/
Wszechmogący
Przychodzi giełda do poradni i mówi : Jestem uzależniona !!! .... od ameryki !!!
!FARAON!
/ 2008-01-15 10:49
/
Wszechmogący
żeby mieć glicerynę wystarczy ogłosić : BIORę GLICERYNę ZA FREE (i nie musicie mi płacić za jej utylizację ) a ustawi się kolejka cystern od producentów biopaliwa !!! bo teraz słono płacą za pozbycie się jej.
Re: Rozdajemy rangi - jaką chcesz mieć przy swoim nicku na forum
!FARAON!
/ 2008-01-05 22:49
/
Wszechmogący
Ja poproszę o rangę "Wszechmogący" ot tak bo mi się podoba .
pozdrawiam i dzięki bardzo