Forum

Komentarze użytkownika "Gyh"

Komentarze użytkownika: Gyh

Re: Komentarze do portfela "Big Lebowski"

Gyh / 2011-09-23 13:55
Witaj Dude... i Forumowicze... Czy "czarna wódeczka" w dalszym ciągu leży w sferze zainteresowań Twoich kubków smakowych? Jeśli tak, to niechaj będzie miłym przerywnikiem w tym zabieganym światku.

Nie odwiedzałem Twego kącika na money już dość długo, tym goręcej pozdrawiam, życząc udanych inwestycji i... łyk-endu:)
Gyh / 2009-10-18 15:54
Haha... tak, nie liczę na szybki zysk, chyba, że poleje się krew ulicami... ale w takim wypadku tego zysku wolałbym nie wypracować.

Pozdrawiam jeszcze raz i znikam

Niedzielne wczesne popołudnie...

Gyh / 2009-10-18 14:39
Witaj Bigu... Jak Twoje rybki i czarna wódeczka?
Długo mnie nie było... oj długo... i zapewne zniknę na czas jakiś ponownie.
...
Od giełdy wolę kruszce... tak się jakoś porobiło przez te kilkanaście miesięcy...

Pozdrawiam jeszcze raz
odezwę się przed grudniem 2012-tym hehehe

Re: Komentarze do portfela "Big Lebowski"

Gyh / 2007-10-13 09:28
WItam z samego Rana Gospodarza i Kącikowiczów! Rzadko się odzywam, bo taki milczek jestem:-) Słuchać wolą, a i oglądać też:-) Wczoraj jakby lżej zasnąłem, przed tym opróżniwszy lampkę czerwonego winka. Oj zaskoczył mnie Donald pozytywnie, jakaś zmiana zaszła... proszę Pana:-) Bigu wracaj do zdrowia i nie zapomnij o dokarmianiu rybek. Wszystkim życzę słonecznego dnia i mocno pozdrawiam
Gyh / 2007-10-07 11:26
Witaj Bigu, witajcie Kącikowicze. Zazieleniło się wczesną jesienią... kolejna anomalia? Optymizm króluje na forach - uzasadniony? Mogę przypuszczać, że po zielonej jesieni opadną liście i przyjdzie nam długo czekać na wiosnę... lubię Pitera Sellersa w "Wystarczy być". Ostatnio nie często odwiedzam Forum, zajmuję się przyziemnymi :-) sprawami - zarabianiem pieniążków na "wiosnę". Tymczasem mocno pozdrawiam i życzę trafnych decyzji.
Gyh / 2007-10-06 23:43
Dobrej nocy Kloszard! Ja jeszcze nieco zagubie się w Sin City... dobre nagranie z 78
Gyh / 2007-10-06 23:26
Witam:-) no po prostu: You Shook Me All Night Long
Gyh / 2007-09-23 00:10
Coraz bardziej podoba mi się ten kącik... oglądałem film do końca - wywarł na mnie spore wrażenie. Teraz słucham: Human Nature M.D.........

Pozdrawiam
Gyh / 2007-09-20 23:03
Dziękuję za komentarz. Fakt - elektronika. Rzuce okiem na historie "silver price" w stosunku do złota, analiza może być pouczająca.

Pozdrawiam
Gyh / 2007-09-20 22:47
Bigu, przyłączam sie doprośby Kolegi - towarówka to wyższa szkoła tańca, jeśli masz przemyślenia dotyczące srebra, to bardzo proszę o komentarz... Ja ze srebrem jestem sentymentalnie związany... fotografowałem od wczesneo smarkacza, a to rodzi pewne obawy co do obiektywizmu... lubie srebro poprostu :-)

Pozdrawiam serdecznie
Gyh / 2007-09-20 22:27
Jeszcze jedno... faktycznie wartość srebra jest doceniana na Dalekim Wschodzi... Chiny.
Gyh / 2007-09-20 22:25
Witam!
W pierwszej kolejności = Bigu - gratuluje rocznicy! Jeśli chodzi o srebro to... nieco straciło na znaczeniu ostatnio. Fotografia cyfrą stoi, w wielkiej chemii platyna i pallad, w motoryzacji również. Cóż mogę powiedzieć, wartość srebra chyba nieco się zdewaluowała, chyba że zostanie wykorzystane w nowych, przyszłościowych technologiach, ale jak na razie nic o tym nie wiem.... to tak słowem wcięcia:-)

Pozdrawiam
Gyh / 2007-09-19 15:23
hmmm karczek, karczuś lecz nie kurczak :-)))) Choć drobiem nie gardzę. Z tym sadystą jest coś na rzeczy :-)
Pozdrawiam
Gyh / 2007-09-19 14:11
Ja dziś po "wegetariańsku":-)... podduszony karczek, ziemniaczki i pikle. Ale jeszcze się troszkę pogłodze:-)))))

Pozdrawiam
Gyh / 2007-09-19 13:51
Oj tak, smacznego!... a tak z ciekawości? Ruskie? Z grzybami i kapustą? Czy z mięskiem?
hmmm stawiam na grzybki hihi
Pozdrawiam
do początku nowsze
1 2 3

Najnowsze wpisy