Forum
Komentarze użytkownika "h16v"
Komentarze użytkownika: h16v
h16v
/ 2007-11-28 08:23
/
Bywalec forum
A Chiny kolejny dzień na spadku. I kto mi teraz powie, że oni sa zależni od USA? ;)
Ale tak poważnie mówiąc to jest tam sytuacja bardzo niewesoła. Masz może jakieś przeczucie kiedy skończy się lot w dół?
h16v
/ 2007-11-27 14:12
/
Bywalec forum
A to wziąłeś ze strony mBanku czy AIG??
h16v
/ 2007-11-27 13:59
/
Bywalec forum
Dobra - to kto ponosi odpowiedzialność za przesłanie mylnych plików i kto jest tym agentem tranferowym. To pozwe to coś w takim razie.
h16v
/ 2007-11-27 13:56
/
Bywalec forum
Konwertowalem z AIG SUBF na AIG FIO. Okazuje sie, że AIG nie może tego wykonać. Natomiast w mBanku spokojnie możesz sobie to kliknąc i ładnie Cie poprosi o haselko jenorazowe i mówi, że wszystko jest ok.
I ja tak czekam sobie spokojnie juz ponad tydzien a tu sie okazuje, ze jednostki mam caly czas w tym samym TFI.
Pani z mBanku mi oznajmila, że to moja wina bo sie pomyliłem. I nie ma znaczenia, że u nich sobie można to zrobić.
Re: To było tylko zauroczenie?
h16v
/ 2007-11-27 13:48
/
Bywalec forum
Zrobilem konwersje jednostek TFI, przez mBank. Okazalo sie, ze to TFI nie moze zrobic takich konwersji co ma zapisane w statucie swojej dzialnosci. No i teraz leze. Mam szanse wygrac proces z mBank'iem? Bo tam nadal kazdy moze robic taka konwersje przez ich serwis transakcyjny, ktora do wykonania przez TFI mozliwa nie jest.
Ja o tym pojecia nie mialem.
Re: Komentarze do portfela "Big Lebowski"
h16v
/ 2007-11-27 11:17
/
Bywalec forum
A ja ciągle czkekam na LCC. Tak jak będzie koło 2.5 to chyba będzie warto wejść.
h16v
/ 2007-11-23 18:20
/
Bywalec forum
Dobra - to w najbliższym czasię wchodzę z Wami :))) Czas pokarze rzecz jasna tą przyszłość. Trochę martwi jednak to, że spólka według BIG'a tak mocno jest zależna od Londynu bo tamte rynki są znow zależne od USA. A jakoś tak mam przeczucie, że maluchy powinny obrać własną drogę.
h16v
/ 2007-11-23 17:54
/
Bywalec forum
To co może podejmiemy jakąś wspólną inicjatywe i wejdziemy w ta spółkę?? Mam na mysli LCC. Ja się zgłaszam na ochotnika.
h16v
/ 2007-11-23 17:44
/
Bywalec forum
Powiem Wam, ze mam straszną ochote zainwestować na naszej giełdzie. Myślę że te spółki potrzebują wsparcia szczególnie teraz. Ale się boję jak cholera. Błędne koło.
Bardzo mi się podoba spółka Techmex również z racji dziedziny, którą się w życiu zajmuję. Poza tym ma niezły trend ogólny. Teraz jest w mocnym dołku po całej tej zadymie więc może jednak podejmę decyzję...
A spólka LCC ma dość mały wskaźnik C/Z - co o tym sądzicie??
h16v
/ 2007-11-23 15:57
/
Bywalec forum
A włacz sobie http://tvn24-stream.onet.pl/nazywo.html. Dla mnie po prostu dramat. A cytowałem żywcem.
Re: Popyt na razie wygrał z podażą
h16v
/ 2007-11-23 15:51
/
Bywalec forum
"imposibilizm utarty Polskom drogom na najwyższych piętrach stratyfikacji społecznej"
Moim zdaniem da się "abstrahować od paradygmatu"
Że takich ludzi ziemia nosi....
h16v
/ 2007-11-23 15:32
/
Bywalec forum
Dlatego, ze ludzie nauczeni teraz juz nie będą czekac z założonymi rękami na krociowe zyski. Bedą błyskawicznei wypłacać kasę jak tylko zobaczą Cien spadków. Nie ma moim zdaniem innej opcji
h16v
/ 2007-11-23 15:19
/
Bywalec forum
Wiem o tym. Ale sama widzisz jak jest. Ludzie reaguja tak nerwowo, ze bez wychwycenia trendu nie da sie chyba tu nic zdzialac bez rzucania monetą.
Re: Popyt na razie wygrał z podażą
h16v
/ 2007-11-23 15:10
/
Bywalec forum
Moze mi ktoś wyjasnic co tu się dzieje - znaczy skad te wzrosty tak nagle?? Rozumiem, ze w poniedziałek to wszystko wróci do normy czyli spadania?
h16v
/ 2007-11-23 14:49
/
Bywalec forum
Jakie macie przeczucia - czy to tylko chwilowy zryw czy coś więcej? Ja jestem kompletnie zagubiony :((