Forum
Komentarze użytkownika "Hajduczek"
Mówicie 21 baniek, jadę na stacje :))
Witaj Kam, miło znowu z Wami gadać:)).Już jestem i nigdzie się w najbliższym czasie nie wybieram:), a co do miedziaka , to nie sugeruję się Twoimi zakupami, po prostu mam do niego słabość i możliwe, że chcę podświadomie się odkuć, bo sprzedałam parę miesięcy temu coś koło setki za sztuke i myślałam, że zrobiłam dobry interes:)))
faktycznie miedziak nadawał rytm giełdzie
Witajcie Panowie :),
też mam na niego ochotę, w/g wszystkich gwiazd na niebie powinien jeszcze polecieć na dół. Średnia mat. i logarytmiczna 1 godzinna dała sygnał sprzedaży przy 175,00
Jak dobrze mieć swojego człowieka w środowisku, wszystko powie, poobserwuje, zda relacje...:)), możesz sobie wyobrazić mój stan ducha - delikatnej kobiety:)
Pozdrawiam Tom i Tobie równiez ślę całuski (ale już nie takie specjalne:)))
Właśnie czytam Wasze uwagi dot. fw20, ale chyba zacznę od DT akcji zdając sobie sprawę, że skończę na fw (ale ambitne plany:))).
P.s. nie mogę dostać się bezpośrednio na wątek, nie mówiąc o wyskakujących permamentnie reklamach , wkurza mnie to :((
Już, już wyżej się przywitałam się ze wszystkimi , a z Tobą szczególnie:)))
Z tymi lokatami bez belki, to ściema kompletna. Podatek płaci za delikwenta bank, bo podatek musi być zapłacony:), a odpowiedż na pytanie, skąd bank bierze na ten podatek??, jest chyba jasna;)),
Komentarze do portfela "kloszard"
Panie Prezesie Clo, melduję wykonanie zadania !:), procent europejczyków z wyższym wykształceniem został podniesiony:))
Witam po dłuuugiej przerwie wszystkie kąciki :)))
Oczywiście zaglądałam na stragan tylko po to, aby popatrzeć jak mi kasa topnieje :( , zeżarło mi cały dotychczasowy zysk i trochę bazy, ale dzisiaj moje oponki zdaje się ruszyły :))
Praktycznie naukę giełdy rozpoczynam od nowa. Przez zrządzenie losu stałam się inwestorem średnio-długo terminowym , a chcę być spekulantem !!!!
A Wy mi w tym pomożecie. POMOŻECIE??? :))))) /cyt.Gierek/
Jeszcze raz wszystkich witam i ślę całuski (oczywiście najgorętsze narzeczonemu:)
Re: Komentarze do portfela "Ciułacz"
Ciułaczu !!!!
Składam Ci życzenia świąteczne i noworoczne ;-)) Wesołego nastroju w czasie Świąt i dalszego owocnego ciułania w Nowym Roku ;)))
Re: Komentarze do portfela "Big Lebowski"
Witam Gospodarza i wiernych sympatyków kącika;)
Przyjmijcie najserdeczniejsze życzenia świąteczne i noworoczne ;) Niech tradycji stanie się zadość:
WESOŁYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA ORAZ SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !!!!!!
Re: Komentarze do portfela "bebe"
Dobry wieczór Bebe :)
Spokojnych, wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku - życzenia dla Ciebie całej Twojej Rodzinki i sympatycznych kącikowych gości ;))
Re: Komentarze do portfela "pietroo"
Mili Sąsiedzi ;-) Wesołych , spokojnych Świąt Bożego Narodzenia ;) i szczęśliwego Nowego Roku ;))
Re: Komentarze do portfela "kloszard"
Witam wszystkich Kloszardów ;-),
Składam Wam najserdeczniejsze życzenia Świąteczne, spokojnych, wesołych i wspaniałych chwil w gronie rodzinnym.
Dobrego Nowego Roku, aby w 2011 zielono i czerwono było tam, gdzie tego sobie życzycie ;)))
Re: Komentarze do portfela "smooth"
Zdążyłam ;-)) jeszcze jest 21 grudnia.
Irek!! Wszystkiego co dobre, samych miłych chwil (wprawdzie trochę nudne wtedy życie), ale niech ich będzie jak najwięcej, no i sukcesów na parkiecie!!!