Forum
Komentarze użytkownika "Hajduczek"
Co to są "spółki pokrywane"?? Znalazłam to określenie w analizach KBC Securities.
nie, nie, to nie jest literówka. Całego zdania również nie zacytuję, ponieważ jest to nazwa całej tabelki rekomendacji , a tabelkę ową nazwano : SPÓŁKI POKRYWANE. Może faktycznie 4 razy X ma rację i trzeba dzwonić do weterynarza? A tak na poważnie, co chciała pod tą nazwą ukryć załoga KBC??
mówiąc szczerze, tak właśnie myślałam, ale mam jak na razie do siebie w tym temacie ograniczone zaufanie, dlatego wolałam skonsultować. Wielkie dzięki. Pozdrawiam
absolutnie nie zamierzam traktować ich opinii jako wyrocznię, ale w trakcie nauki zasad zachowań na giełdzie, porównania własnych wniosków z opiniami analityków jest wręcz niemożliwe do uniknięcia. Zaczynam po półrocznej nauce od zakupu akcji PZU - będzie miło zacząć z małym naddatkiem.
Re: Komentarze do portfela "kloszard"
Dzień dobry dla wszystkich komentatorów jak i dla autora portfelu. Pozwólcie, że się przedstawię. Jestem na początku drogi (a prawdę mówiąc rozpoczęłam od zakupi PZU) i jak na razie czekam czyli totalny tzw.leszcz ze mnie. Nazywam się Basia i klikam z Katowic. Śledzę Wasze rozmowy od ok.2 tygodni za rekomendacją Adrianoo w "pierwszych krokach". Jeżeli mogłabym zostać przyjęta do Waszego grona byłoby mi bardzo miło.
Na Śląsku pochmurno z nadzieją na słońce.
wpisowe przy najbliższej okazji :)))))
"nie mumy" Smooth! Nauka śląskiego GRATIS!!!
Witam Adrianoo, nie chciałam wczesniej przeszkadzać w walce na parkiecie. Dobry dzień na straganie?? Ja jeszcze nie gram. Czekam na sprzedaż PZU i wtedy zacznę. Mam nadzieję, że to co stracę jako "leszcz" trafi do Waszych kieszeni.
Miło poznać Tomtay,
przeznaczyłam na zasilenie kont innych graczy wartość akcji PZU. Może Wasze dyskusje pomogą mi przynajmniej "trochę" zatrzymać dla siebie.
W jakiejś mądrej książce wyczytałam, że należy grać max.10 dni w miesiącu, a jak jeszcze nieklarowna sytuacja to tym bardziej - czas na odpoczynek :))))
Aaaaaaaaaaaa i jeszcze coś wyczytałam - początek tygodnia dla amatorów a końcówka dla wyjadaczy. Czy może na odwrót???? :((
Witaj Kambodza!!! Fajnie sie czyta Twoje komentarze
bo z nich wnioskuję Kam, że ciągle sie uczysz i nie udajesz, że pozjadałeś wszystkie rozumy