Forum
Komentarze użytkownika "Hajduczek"
też spróbuję trzymać, chociaż zakładałam sprzedaż za 345, a tej chwili jest 350. Test na moja wytrzymałość :))
Adrianoo, nie chcę trzymać PZU (no może jedną zostawię na pamiątkę), sprzedać dzisiaj czy czekać, aż wejdzie na GPW?? Ręce mi się trzęsą, tak bym chciała mądrze postąpić:((
już nie... 100 000 wiecej kupujących
na razie więcej sprzedających
Re: Komentarze do portfela "kloszard"
POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!
Witam wszystkich. Mój pierwszy dzień na parkiecie:)))))
teraz się zastanawiam czy dobrze Cię zrozumiałam, chodziło Ci o amortyzację?? Jeżeli chodzi Ci ile Ciebie będzie kosztował 1 km? To wszystko zależy od bardzo wielu czynników - poczynając od wynagrodzenia kierowcy ( i nie tylko), ZUS-y ,..........................i kończąc na amortyzacji. Niestety o jeden wzór, który prawdę ci powie baaaaaardzo ciężko.
Adrianoo, z tego co sie orientuję ,a nie jestem gł.księgową ani kontrolerem finansowym, są to wskażniki z góry narzucone dot. amortyzacji pojazdów i są one ogłaszane w Dz.U. na dany rok. Urząd Skarbowy - wprawdzie nie jest jednostką informującą, ale od kiedy wymyślili konkurs na najbardziej przyjazny U.S. trochę się zmienili. Chyba najprostsza droga i najbardziej kompetentna informacja.
bo z nich wnioskuję Kam, że ciągle sie uczysz i nie udajesz, że pozjadałeś wszystkie rozumy
Witaj Kambodza!!! Fajnie sie czyta Twoje komentarze
Aaaaaaaaaaaa i jeszcze coś wyczytałam - początek tygodnia dla amatorów a końcówka dla wyjadaczy. Czy może na odwrót???? :((
W jakiejś mądrej książce wyczytałam, że należy grać max.10 dni w miesiącu, a jak jeszcze nieklarowna sytuacja to tym bardziej - czas na odpoczynek :))))
Miło poznać Tomtay,
przeznaczyłam na zasilenie kont innych graczy wartość akcji PZU. Może Wasze dyskusje pomogą mi przynajmniej "trochę" zatrzymać dla siebie.
Witam Adrianoo, nie chciałam wczesniej przeszkadzać w walce na parkiecie. Dobry dzień na straganie?? Ja jeszcze nie gram. Czekam na sprzedaż PZU i wtedy zacznę. Mam nadzieję, że to co stracę jako "leszcz" trafi do Waszych kieszeni.