Forum
Komentarze użytkownika "halogen"
sklep internetowy jako działalność gospodarcza
rejestrujesz chyba tak samo jak każdą inną DG, przez formularz CEIDG-1, myślę że najlepszy sposób opodatkowania to ryczałt
tankowanie do pełna to już teraz jakiś koszmar, a co dopiero jeśli faktycznie benzyna aż tak zdrożeje
ceny benzyny kolejne podwyżki
co z tymi cenami benzyny?? czy ktoś powariował?? kolejne podwyżki?? przecież niedługo wszyscy pójdziemy z torbami! kogo będzie stać na tankowanie do pełna??
wzór umowa kupno sprzedaż samochodu
chcę sprzedać swoje auto, chciałbym sporządzić do tego celu umowę kupna sprzedaży, jednak nie wiem co powinno się w niej znaleźć, czy moglibyście mi przedstawić jakiś wzór?
Koalicja PO-PSL będzie musiała zająć się KRUS-em
już ja widzę te żywo prowadzone debaty, ciekawe jak nowa Pani Marszałek sobie z nimi poradzi
Tusk ma podobno dla niego dwie intratne propozycje, ale jak dla mnie chyba przestraszył się zbyt dużej konkurencji w jego osobie
Lech Wałęsa o PiS: Tak, ale w inny wydaniu. Z inną obsadą
kolejne wybory, kolejny głos na mniejsze zło... potrzebujemy więcej partii do sejmu
Re: bedzie wiecej czasu na wykorzystanie zaległego urlopu
a czy mógłbyś mi zdradzić co w tym pomyśle takiego dobrego?
jedynym wyjaśnieniem dla mnie dla tych wszystkich uchybień w naszych drogowych remontach jest korupcja
polski supersamochód Arrinera
Polski supersamochód Arrinera można spotkać już na drogach, czy uważacie że dorównuje on Lamborghini? Jak Wam się podoba nasz rodzimy sportowy wóz?
ale przecież to samo masz z kredytem,
zastanawiam się czy wziąć auto w leasing czy może jednak postarać się o kredyt na nie, co jest lepszym rozwiązaniem? jakie są za i przeciw?
praca na urlopie wypoczynkowym
chciałem zapytać jak kodeks pracy reguluje kwestię pracy na urlopie wypoczynkowym, chodzi mi mianowicie o sytuację, gdy dostajemy w trakcie urlopu notoryczne telefony od szefa, musimy tak naprawdę w tym czasie pracować, czy możemy liczyć na jakąś rekompensatę straconych dni urlopowych?
Zmiany w urzędach od dziś-duże ułatwienia
jeśli tylko zamiana zaświadczeń na oświadczenia zmniejszy ilość wymaganych formalności
co za różnica czy to jest 5 dni w tą czy w tą, mogliby zaostrzyć prawo pod względem samych wypłat, a nie czasu na te wypłaty,