Forum

Komentarze użytkownika "hans1054"

Komentarze użytkownika: hans1054

Re: Reader's Digest - problem NIEPRAWDA

hans1054 / 2010-03-31 18:25
Witam

Ja nie mam tych problemów. Jak coś zamawiam to produkty przychodzą jak nic nie zamawiam to nic nie przychodzi także dla mnie readers digest nie jest dla mnie uciążliwy. Ponadto dzwoniłem dzisiaj do nich bo zamówiłem sobie książkę i facet powiedział mi że niektóre osoby po 2-3 sztuki zamawiają ale nie można tego zrealizować bo cena promocyjna książki obowiązuje tylko na 1 przedmiot. Ja jestem z Readers Digest zadowolony i mam zamiar z nimi współpracować.
Pozdrawiam

PS. Jeżeli osoby również takie jak ja nie maja problemów z ta firma to niech to napiszą bo jak czytałem te watki to sa same skargi przecież nikt wam książek nie wciska a może po prostu klik-liście o 1 raz za dużo i nawet nie wiedzieliście że zamówiliście książkę.

Karta kredytowa visa orange mBank

hans1054 / 2008-12-05 15:41
Witam

Co myślicie na temat tej karty??

PKO CS-AKCJI

hans1054 / 2008-03-21 21:02
Witam

Na tym forum jestem nowy.
Ogólnie przeczytałem na waszym forum troche na temat swojego funduszu akcji.
Musze wam powiedziec ze ten fundusz nie jest najgorszy jak jeden tam forumowicz wypisuje ale niejest rówiez najlpeszy. Osobiscie przy takim doswiadczeniu jakim teraz mam z miłą checia przeszedłbym na LEG MASSON AKCJI ale musze odrobic najpierw straty.

Osobiście myślę ze jak już zainwestowałem w CS Akcji to je pozostawię i niech TFI poobraca tymi pieniędzmi na pewno zysk będzie duży. Żałuje tylko jednej rzeczy że w LEG MASSON nie zainwestowałem ale i tak dobra podjąłem decyzje bo jakby nie było pieniądze leżałyby na nisko oprocentowanym koncie i tak zyskałbym parę groszy a tak zawsze fundusz więcej wypracuje.

Zauważyłem że praktycznie w ogóle niema opinii o produkcie PKO Credit Suisse i bardzo mnie to zastanawia bo przecież to jest jeden z trzech największych towarzystw funduszy i dziwie sie ze w ogóle nie ma opinii o tym funduszu. Ja zadkładając ten post naliczyłem bodajże tylko 2 posty??

Pozdrawiam i zaprasza do dyskusji bo przecież od tego jest forum

POZDRAWIAM :))

Najnowsze wpisy