Forum

Komentarze użytkownika "hauskuba"

Komentarze użytkownika: hauskuba

Re: Komentarze do portfela "hauskuba"

hauskuba / 2007-05-10 15:56 / portfel
Witajcie !!!

Szkoda, że poznajemy się w okoliczności spadków ja po przerwie spróbowałem znowu sił na giełdzie. Chciałbym troche zarobić ale równocześnie nabyć doświadczenia i troche się podszkolić dzięki waszemu forum dowiaduje się ciekawych rzeczy.

Przy okazji może jakieś małe komentarze odnośnie portfela?

W przyszłym tygodniu chciałbym dorzucić troszkę PPWK do portfela zastanawiam się czy już są na odpowiednim dołku co sądzicie?

Pozdrawiam
Jakub
hauskuba / 2007-07-10 19:26 / portfel
Witajcie śledze forum od jakiegoś czasu próbując w tym czasie zdobywać doświadczenie na GPW po 2 letniej przerwie w grze.

Czytałem wcześniej o pomyśle wspierania fundacji i w 100% popieram "stokrotke"

Myślę, że na forum jest wielu konkretnych ludzi i razem możemy coś wymyśleć i zdziałać.

Jeśli ktoś myśli podobnie to najlepiej skontaktujmy się mailowo albo moj nr gg 71122558

Pozdrawiam w ten krwawy dzień
Jakub

Re: Dno już blisko. Przebijemy?

hauskuba / 2009-01-23 10:57 / portfel
Witajcie. To tylko promocja jeśli inwestujemy długoterminowo to trzeba brać.

Pamiętajcie chłopaki nie płaczą i brońmy dna:-)

Re: Dno już blisko. Przebijemy?

hauskuba / 2009-01-23 11:40 / portfel
A ja wam mówię że nie padniemy i opór 1550 zostanie obroniony.

Myślę że wszyscy którzy wywalali już to zrobili. Reszta przytrzyma papiery a co niektórzy ruszą na wyprzedasz.

Pozatym zachowajmy dystans:-)

CityInter

hauskuba / 2010-09-20 16:49 / portfel
Witam,

Wydaje się, że inter dalej będzie rósł chociaż reakcja na informację o sprzedaży akcji przez członka zarządu położyła dziś kurs pytanie czy wystarczy siły do wzrostów ktoś skupywał po 29 czy czeka nas korekta.
hauskuba / 2010-09-22 19:17 / portfel
To prawda chociaż dzisiejsze zachowanie podczas sesji pokazuje, że ciągu dalszego paniki nie było na początku spadki później plus.

Gratuluje wyczucia czasu z zamknięciem pozycji.

Ja cały czas uczę się tego na kontraktach jak i na akcjach może jakieś porady dla młodziaka.

Pozdrawiam i dziękuje za ciekawe spostrzeżenia z rynku.
hauskuba / 2010-09-23 18:31 / portfel
Witaj Ciułaczu, dzięki za trafne uwagi.

No właśnie ja zdiagnozowałem swój największy problem to jednak chyba emocje strach i chciwość.

Np. ostatnio na rachunku wirtualnym inwestując w kontrakty udało mi się z 32 000 zł zrobić 200 000 zł.
Inwestując wirtualnie nie bałem się słuchać intuicji. Natomiast w inwestycjach realnych często łapie się na tym że wygłuszam intuicję.

I tu takie ciekawe czy inwestując opierasz się na suchych faktach czy może słuchasz też swoich przeczuć co do kierunku.

Cóż uczymy się całe życie jak mawiają.
A co do cytatu Pana Karkosika super gość i faktycznie warto słuchać takich ludzi.

Pozdrawiam
Jakub

City Inter

hauskuba / 2010-10-04 22:25 / portfel
ogłoszenie wyników pozytywne mimo wszystko dziś na minusie ciekawe czy nareszcie odbije dalej na północ :-)
hauskuba / 2010-10-05 17:00 / portfel
Witaj plusy widzę wszędzie nawet na surowcach po kilkudniowej korekcie.

"mimo wszystko" chodziło mi o bardzo dobre wyniki CITI INTER, który mimo wszystko na lekkim minusie :-)
hauskuba / 2010-10-05 17:01 / portfel
CORMY bardzo ciekawy typ:-)

Re: Zasnął na skrzyżowaniu. Miał 3 promile

hauskuba / 2010-12-21 13:44 / portfel
6 miesięcy w zawieszeniu na 2 lata za spowodowanie takiego zagrożenia śmiech kierowca powinien dożywotnio mieć zabrane prawo jazdy.

Re: OPTIMUS

hauskuba / 2011-03-09 16:56 / portfel
zgadzam się myślę że po przebiciu 8 zł lekka korekta już bez wywalania przez ABC Date i dalej na północ :-)
hauskuba / 2011-03-09 17:00 / portfel
Dobrze zrobiłeś fundamenty spółki są bardzo dobre więc trzeba cierpliwie czekać i nie przejmować się wpisami tutaj. Jeśli jesteś cierpliwym inwestorem napewno zyskasz:-)
hauskuba / 2011-03-09 17:06 / portfel
Tylko przez spekulantów ale prawdziwy akcjonariat a takich inwestorów jest dużo trzyma papiery od ponad 1000 dni i czeka cierpliwie do maja na premierę :-)
hauskuba / 2011-04-12 13:52 / portfel
Witam,

Ciekaw jestem czy ktoś z forumowiczów wybiera się na czwartkową konferencję?

Pozdrawiam
do początku nowsze
1 2

Najnowsze wpisy