Forum
Komentarze użytkownika "hauskuba"
Re: Komentarze do portfela "hauskuba"
Witajcie !!!
Szkoda, że poznajemy się w okoliczności spadków ja po przerwie spróbowałem znowu sił na giełdzie. Chciałbym troche zarobić ale równocześnie nabyć doświadczenia i troche się podszkolić dzięki waszemu forum dowiaduje się ciekawych rzeczy.
Przy okazji może jakieś małe komentarze odnośnie portfela?
W przyszłym tygodniu chciałbym dorzucić troszkę PPWK do portfela zastanawiam się czy już są na odpowiednim dołku co sądzicie?
Pozdrawiam
Jakub
Witajcie śledze forum od jakiegoś czasu próbując w tym czasie zdobywać doświadczenie na GPW po 2 letniej przerwie w grze.
Czytałem wcześniej o pomyśle wspierania fundacji i w 100% popieram "stokrotke"
Myślę, że na forum jest wielu konkretnych ludzi i razem możemy coś wymyśleć i zdziałać.
Jeśli ktoś myśli podobnie to najlepiej skontaktujmy się mailowo albo moj nr gg 71122558
Pozdrawiam w ten krwawy dzień
Jakub
Re: Dno już blisko. Przebijemy?
Witajcie. To tylko promocja jeśli inwestujemy długoterminowo to trzeba brać.
Pamiętajcie chłopaki nie płaczą i brońmy dna:-)
Re: Dno już blisko. Przebijemy?
A ja wam mówię że nie padniemy i opór 1550 zostanie obroniony.
Myślę że wszyscy którzy wywalali już to zrobili. Reszta przytrzyma papiery a co niektórzy ruszą na wyprzedasz.
Pozatym zachowajmy dystans:-)
Witam,
Wydaje się, że inter dalej będzie rósł chociaż reakcja na informację o sprzedaży akcji przez członka zarządu położyła dziś kurs pytanie czy wystarczy siły do wzrostów ktoś skupywał po 29 czy czeka nas korekta.
To prawda chociaż dzisiejsze zachowanie podczas sesji pokazuje, że ciągu dalszego paniki nie było na początku spadki później plus.
Gratuluje wyczucia czasu z zamknięciem pozycji.
Ja cały czas uczę się tego na kontraktach jak i na akcjach może jakieś porady dla młodziaka.
Pozdrawiam i dziękuje za ciekawe spostrzeżenia z rynku.
Witaj Ciułaczu, dzięki za trafne uwagi.
No właśnie ja zdiagnozowałem swój największy problem to jednak chyba emocje strach i chciwość.
Np. ostatnio na rachunku wirtualnym inwestując w kontrakty udało mi się z 32 000 zł zrobić 200 000 zł.
Inwestując wirtualnie nie bałem się słuchać intuicji. Natomiast w inwestycjach realnych często łapie się na tym że wygłuszam intuicję.
I tu takie ciekawe czy inwestując opierasz się na suchych faktach czy może słuchasz też swoich przeczuć co do kierunku.
Cóż uczymy się całe życie jak mawiają.
A co do cytatu Pana Karkosika super gość i faktycznie warto słuchać takich ludzi.
Pozdrawiam
Jakub
ogłoszenie wyników pozytywne mimo wszystko dziś na minusie ciekawe czy nareszcie odbije dalej na północ :-)
Witaj plusy widzę wszędzie nawet na surowcach po kilkudniowej korekcie.
"mimo wszystko" chodziło mi o bardzo dobre wyniki CITI INTER, który mimo wszystko na lekkim minusie :-)
CORMY bardzo ciekawy typ:-)
Re: Zasnął na skrzyżowaniu. Miał 3 promile
6 miesięcy w zawieszeniu na 2 lata za spowodowanie takiego zagrożenia śmiech kierowca powinien dożywotnio mieć zabrane prawo jazdy.
zgadzam się myślę że po przebiciu 8 zł lekka korekta już bez wywalania przez ABC Date i dalej na północ :-)
Dobrze zrobiłeś fundamenty spółki są bardzo dobre więc trzeba cierpliwie czekać i nie przejmować się wpisami tutaj. Jeśli jesteś cierpliwym inwestorem napewno zyskasz:-)
Tylko przez spekulantów ale prawdziwy akcjonariat a takich inwestorów jest dużo trzyma papiery od ponad 1000 dni i czeka cierpliwie do maja na premierę :-)
Witam,
Ciekaw jestem czy ktoś z forumowiczów wybiera się na czwartkową konferencję?
Pozdrawiam