Forum
Komentarze użytkownika "hazzz"
Komentarze użytkownika: hazzz
dni wolne od pracy w 2012
w tym roku będzie dużo długich weekendów, można sobie na przykład majówkę wydłużyć do 9 dni, dlatego warto już teraz się tym zainteresować i zarezerwować sobie wolne :-)
na razie projekt ustawy musi przejść w sejmie, jeszcze w tym roku, podobno jak najszybciej ma zostać przedstawiona i jeśli większość nie będzie przeciw to możemy się spodziewać zmian już w 2013 roku wprowadzanych stopniowo ...
każdy jakieś drobne kłamstwa zamieszcza, choćby w zainteresowaniach, czy dotyczące umiejętności związanych z językiem obcym
do ktorej godziny praca w wigilie?
Re: wcześniejsze emerytury w jakiej sytuacji
tzw. grupy uprzywilejowane
Re: Strajk w ZUS-ie- chcą podwyżek!!
dlatego nigdy nie rozumiałem kwestii średnich krajowych itp. Przecież wiadomo, że nie odzwierciedlają one szarej rzeczywistości...
co piaty absolwent nie ma pracy
w urzędach pracy powinna być zdecydowanie większa pula staży zawodowych do rozdysponowania, przynajmniej doświadczenie wtedy się zdobywa,
co piaty absolwent nie ma pracy
niestety, ale nie zapowiada się żeby miało być lepiej, za duża jest konkurencja, za dużo absolwentów z takim samym CV i zbyt duże ubytki w systemie nauczania, który teorii nie przekłada na praktykę, która obecnie poza językami obcymi jest najważniejsza w naszym CV :/
konto osobiste w Alior Banku opinie
myślę o założeniu konta w Alior Banku, ale nim to zrobię chętnie poznam Wasze opinie, czy jesteście zadowoleni z usług tego banku? faktycznie są jednymi z najtańszych na rynku?
konto dla studenta-gdzie?
proponuję mBank, wygodne konto internetowe, które możesz założyć online :) przez to tanie w utrzymaniu
podobno budowa domów będzie łatwiejsza, bo zamiast czekać na pozwolenie z urzędu będziemy mogli zgłosić ją do gminy, wicie może kiedy to ma wejść w życie?
darowizna wśród najbliżej spokrewnionych zwolniona jest od podatku
wyższe kary dla podatników
podobno mają wzrosnąć kary dla podatników, wiecie może o ile wyższa będzie grzywna na spóźnialskich?
Kaczyński i Ziobro przed Trybunałem Stanu
co sądzicie o postawieniu Kaczyńskiego i Ziobry przed Trybunałem Stanu w sprawie śmierci Barbary Blidy? Obaj politycy chcieli stanąć ponad władzą, pozwolili sobie nadużyć jej, dlatego według mnie już dawno powinni być pociągnięci do odpowiedzialności za tę sprawę! polityk czy nie, niech odpowiada za swoje winy.
Dramat w Norwegii zmieni zasady dostępu do broni?
w filmie Moora porównują dostęp do broni w USA i Kandzie i jej wpływ na przestępczość w tych krajach, rozbieżność jest ogromna, broń dla wszystkich wcale nie oznacza rozwiązania problemu,