Forum
Komentarze użytkownika "hipo44"
Komentarze użytkownika: hipo44
tak ja poprosze za Lubawe
Re: Na GPW bez zmian, choć możliwe odbicie
pytanie do orzecha: mozesz sie wypowiedziec na temat sprzedaży akcji Kruka za 5.5 mln...?
jedna z osób zarzadzajacych w ciagu tygodnia tyle sprzedała ale kto...? któryś z funduszy...?
jutro zwała pewnie
a kto ma na myśli notowania ...?
tak tylko pytam uznanych expertów....
Re: Jak wykorzystać słabość rynku
jakieś prognozy kto wygra...?
ja obstawiam awans Liverpoolu .... może Dudek zagra...???? he he
Re: Majówka będzie sprzyjać bykom
widzielsiście transakcje na kruku...?
4000 papierów kolejny fundusz...?
ale ktoś to przecież kupuje nie chyba nie po to by stracić... ????
witam warren czy mogłbys cos sensownego napisac o kruku, juz kilka funduszy z kolei zmniejszyło swoje udziały poniżej 5%, spada juz którąś sesje z rzedu czy to spodziewana korekta czy zwała postępująca... nadal nic nnie wiadomo o splicie...
dzięki
no tak ale ładnie skończył na 313 chyba powinno być ok do splitu jeszcze pare złotych powinni wyciągnąc ... a kiedy w ogóle split jest jakies info czy jak...?
dzieki
czolem
jak to może wpłynąc na notowania.... wg Ciebie
witam
jak KRUK , jeszcze pompujemey kiedy ten cholerny split... i jak waszym skromnym zdaniem moze sie zachowac po splicie ( patrzac na inne spółki które miały split wcześniej ), dzieki
Re: Piewcy korekty kontra rzeczywistość
witam mam pytanko .. czy ktoś wie kiedy split KRUKA i jak do cholery moze to wpłynąc na jego kurs po splicie...( porównując inne spółki które miały split ) dalej up up.....czy głęboka korekta....?
dzięki za jakies info...
Re: Hossa nie wierzy łzom
witam
jak myslicie jak bedzie wygladala sprawa z Krukiem na najblizsze 2-3 miesiace, czy planuja split i jak to moze wpłynąć na kurs akcji....
dziękuje