Forum
Komentarze użytkownika "kaczuzi"
:-))))
Byłam nie precyzyjna, chciałam powiedzieć "siorbać":-))
Pozdrawiam
Re: Komentarze do portfela "Big Lebowski"
Jak to mówi A.migo......brać 06n w bo jeszcze promo:-)
Pozdrawiam
jak myślisz Jarg, wróci jeszcze??
Przy okazji, jestem już zniecierpliwiona 06N, kolega mówi że jeśli w tym tygodniu mocno nie przejdzie 1,16 to trzeba sprzedać, dzis spory obrót, na forach cicho o spółce. Co myślisz? Jak patrze że kiedyś była po 10 zł!
Witajcie,
nie odkupiłam akcji EEX:-( ( (
Witajcie,
kiedy ta zima puści??? Mam już jej serdecznie dość:-)
MSZ cieszy, rekomendacja mojego kolegi okazała sie trafna, jak on to robi??? Czekam teraz jeszcze na wybicie 06N.
Pozdrawiam Kącik i śle buziaki wszystkim
Tylko MSZ......:-)
Pozdrawiam Kącik
słowa o EEX nie napisaliście:-(
Dziękuję chłopcy, kupiłam więc już nic nie zrobie, jestem z wami.
Witam po długiej nieobecności.
Wyprawa się udała i piękny kolorek na skórze jeszcze sie utrzymuje. EEX poleciał jeszcze
wyżej. Proszę doświadczonych o radę czy czekać czy odkupować już? Rozmawiałam z moim
znajomym i mówił że albo konsolidacja albo powrót w okolice 2,6, hmm....wiele nie
doradził:-)
Tym czasem polecił MSZ, jak myślicie? Mówił że lada dzień będzie mocne wybicie. Użył przy
tym jakiś określeń króte nie do konca rozumiem więc i proszę o radę i weryfikację.
Inną spółkę, którą również kupiłam jest 06N.
Pozdrawiam Kącik a przede wszystkim gospodarza.
nie ten kącik, przepraszam. Podczytuje trochę.
pozdrawiam
Re: Komentarze do portfela "kloszard"
Witam po długiej nieobecności.
Wyprawa się udała i piękny kolorek na skórze jeszcze sie utrzymuje. EEX poleciał jeszcze wyżej. Proszę doświadczonych o radę czy czekać czy odkupować już? Rozmawiałam z moim znajomym i mówił że albo konsolidacja albo powrót w okolice 2,6, hmm....wiele nie doradził:-)
Tym czasem polecił MSZ, jak myślicie? Mówił że lada dzień będzie mocne wybicie. Użył przy tym jakiś określeń króte nie do konca rozumiem więc i proszę o radę i weryfikację.
Inną spółkę, którą również kupiłam jest 06N.
Pozdrawiam Kącik a przede wszystkim gospodarza.
Kto za wyjątkiem Jarg'a trzyma jeszcze EEX:-))
Pozdrowienia dla kącika,....buziaki dla spekulantów od kaczuszki!
hi hi hi....
Piotrek, ty to kawalarz jesteś. Oby co dziennie sie kisił na +10%
Kolega zajmujący się profesjonalnie giełdą wskazywał raczej wyższej poziomy. 3,10 jest pierwszym poważnym, tak mówił.....nie wiem czy dobrze.