Forum
Komentarze użytkownika "kamata"
Komentarze użytkownika: kamata
wydaje mi sie, ze w wiglie glownie pracuej sie do godziny 16... nie wiem w sumie czy jest jakis zapis w tej wkestii...
gdzie konto oszczednosciowe??
Chcialbym otworzyc konto oszcednosciowe z jak najbardziej korzystnym oprocentowaniem. Czy mozecie cos polecic w tej kwestii? bede wdzieczny za odpowiedz, pozdrawiam
jaki jest okres pobierania zasilku dla bezrobotnych?
a wiecie moze ile wynosi obecnie zasilek dla bezrobotnych?? chce wiedziec cyz oplaca sie go wole pobierac i tam sie rejestrowacm, pozdrawiam
kiedy sie starac o staz??
a ja mam pytanie, bo ejstem obecnie na stazu juz miesiac, tylko mi sie tam nie podoba, wiec chcialam zapytac czy moge zmienic miejsce odbywania badz zrezygnowac z niego?
Mnie ten pomysł przeraża. Przeciez wiemy co ludzie są w stanie zrobić dla pieniędzy. Dla mnie taka adopcja jest pozbawiona sensu. Jeśli kogoś trzeba przekonywac finansowo do przygarnięcia
taa jestem w urzedzie pracy juz od roku i zadnej fajnej oferty nie znalazam, ciagle na bezrobociu jestem
zasilek dla bezrobotnych, a umowa o dzielo??
pracowalam 2 lata na umowe o dzielo, w pt stracilam prace, czy jak zarejestruje sie w urzedzie pracy jako osoba bezrobotna to czy dostane zasilek dla bezrobotnych??
zajeta pensja za brak oplaty za wywoz smieci?
dzisiaj slyszalem, ze to urzednicy gminni beda scigac tych, ktorzy nie wnosza oplat smieciowych, ze wojt bedzie mogl zajac pensje, czy to prawda?
a juz niedlugo chyba galaxy s4 ma wyjsc?
po jakim czasie mozemy zmienic OFE?
Dzien dobry, czy ktoś może się orientuje czy jeśli już raz wybraliśmy otwarty fundusz emerytalny to czy po jakimś czasie możemy go zmienić? prosze o odpowiedz