Forum

Komentarze użytkownika "kasma"

Komentarze użytkownika: kasma

Re: BEEFSAN

kasma / 2010-06-14 18:11
Nic sie nie dzieje ??? Nikt nie chce postawić swoich pakietów. Chcemy zwołac WZA !!!

Re: BEEFSAN

kasma / 2010-06-12 19:09
Na bankierze.pl pojawiło sie ciekawe ogłoszenie !!!!! niżej je wkleje, ale widzę, że tak jak piszecie 1 zł to minimum... Mam trochę tej spółki i ja wysyłam do tego gościa maila ,
Pozdrawiam

W związku z planowanym zwołaniem Walnego Zgromadzenia Akcjonariuszy BeefSan SA poszukuję akcjonariuszy posiadających akcje tej spółki i zainteresowanych jej szybszym rozwojem. Celem Walnego będzie przede wszystkim wprowadzenie przedstawiciela akcjonariuszy mniejszościowych do Rady Nadzorczej spółki co spowoduje reprezentowanie ich interesów. Kolejnym celem będzie przeprowadzenie skupu akcji własnych w ramach wolnych środków pieniężnych posiadanych przez spółkę. Proszę o kontakt wszystkich zainteresowanych akcjonariuszy, a w szczególności posiadających bardziej znaczące pakiety. Informuje że taka współpraca nie wiąże się dla Państwa z żadnymi kosztami a służy jedynie dbałości o nasze inwestycje. Szczegóły podam zainteresowanym po kontakcie na email: inwestor_1965@gazeta.pl. Z pozdrowieniami

Najnowsze wpisy