Forum
Komentarze użytkownika "kasma"
Komentarze użytkownika: kasma
Nic sie nie dzieje ??? Nikt nie chce postawić swoich pakietów. Chcemy zwołac WZA !!!
Na bankierze.pl pojawiło sie ciekawe ogłoszenie !!!!! niżej je wkleje, ale widzę, że tak jak piszecie 1 zł to minimum... Mam trochę tej spółki i ja wysyłam do tego gościa maila ,
Pozdrawiam
W związku z planowanym zwołaniem Walnego Zgromadzenia Akcjonariuszy BeefSan SA poszukuję akcjonariuszy posiadających
akcje tej spółki i zainteresowanych jej szybszym rozwojem. Celem Walnego będzie przede wszystkim wprowadzenie przedstawiciela akcjonariuszy mniejszościowych do Rady Nadzorczej spółki co spowoduje reprezentowanie ich interesów. Kolejnym celem będzie przeprowadzenie skupu akcji własnych w ramach wolnych środków pieniężnych posiadanych przez spółkę. Proszę o kontakt wszystkich zainteresowanych akcjonariuszy, a w szczególności posiadających bardziej znaczące pakiety. Informuje że taka współpraca nie wiąże się dla Państwa z żadnymi kosztami a służy jedynie dbałości o nasze inwestycje. Szczegóły podam zainteresowanym po kontakcie na email: inwestor_1965@gazeta.pl. Z pozdrowieniami