Forum
Komentarze użytkownika "Khartoum"
Ano właśnie, mnie urządza każda cena (PDA, lub akcji po asymilacji), która przekraczałaby 22 gr :).
No i się wreszcie nowych akcji doczekałem :).... To jestem w połowie drogi do tego by wyjść na zero i ew. trochę zarobić. :) Czas pokaże jak to się potoczy...
Jestem trochę teraz do tych wszystkich nowych emisji źle nastawiony, bo PDA Relpolu nie pozwalają mi nawet na odzyskanie poniesionych kosztów (czyt. udupiłem się :D ), a co dopiero na zarobek. Pozostaje mi tylko, mieć nadzieję, że z Hawe będzie inaczej i że potwierdzi się to, co mówicie, że pan Falenta (czy jak mu tam było) chce mieć jak najwięcej akcji nowej emisji, bo to oznacza, że marzec mógłby należeć także do mnie. Jak będzie? Pewnie niedługo się przekonamy :). Osobiście marzy mi się każda cena powyżej 12 zł :).
No cóż, Marvel :), nie będę Ci przypominał co mówiłeś jak sprzedawałem
akcje RLP po 37....
Re: Indeksy w dół przy rosnących obrotach
No, proszę państwa, wygląda na to, że WIG 20 zbliża się do sławetnego punktu wsparcia na poziomie 2850 punktów. Jak myślicie, zostaniemy na tym poziomie, czy przelecimy przez niego bardzo szybko dzięki TFI, które mocno się spieszą z umarzaniem jednostek... :D
Ja myślę, że nawet nie zauważymy jak nam ten poziom śmignie między oczami i pozostaniemy już bez żadnych złudzeń....
Złożyło, już dawno... nawet już dokładnej daty nie pamiętam.... ale to było gdzieś w listopadzie chyba...
Nadzieja matką głupich.... :)
a może powinniśmy zapytać, gdzie jest korekta?? :)
Nic się nie dopłaca, nic się nie traci. "Wartość" akcji nowej emisji jest odejmowana w momencie odcięcia prawa poboru
"badziewiem"?? Przecież tak wierzyłeś w Relpola :D, teraz masz co chciałeś :P.
ano właśnie... ja niedługo
akcje dostane i co to będzie jak po takim niskim kursie będą :D
Prospekt Relpolu zatwierdzony :D
Pewnie, jak przyjdzie czas :D