Forum
Komentarze użytkownika "kielich"
czy wiesz, zeby oskarżyć zarząd lub prezesa to trzeba przegłosować na wza, a pojedyńczy akcjonariusz może to uczynić po roku; od dnia wyrządzenia szkody to wszystko odnosi się do postępowania cywilnego
chodzi mi o odpowiedzialność cywilno o której pisze gh . moje działania nie ograniczają się do internetu ja mam pozew w sądzie przeciw ostatniej uchwale i będe 5 raz z kolei na walnym i chciałem coś wiedzieć o tym absolutorium a wy; siła spokoju , j23 (tytan) jedziecie na walne
widocznie nie masz dzieci idlatego nie rozumiesz przecież masaci to jego córka i dał jej w posagu
asaliach to nie sa zarty brac lamiaca z zachodniej Polski leoniego itrza sie organizowac
jak na kadafiego to masz niezawiele tych akcji
do lamiaka
dlaczego walne ma byc dwa dni 26 i 27 czy sie wybierasz troche podejrzane sa te twoje spory na walnym bo po zakonczeniu ugadujesz sie z notariuszem
witam, a propo walnego, żeby pojechać i cos zdzialac trzeba zliczyc glosy, ktorymi mozna zaglosowac. nie mozne byc to jedna oboba, ktora zaprezentuje nas na walnym. nie piszecie iloma akcjami dysponujecie a w jednosci sila, nie jest to niemozliwe, zeby to zorganizowac, ja posiadam 50 tys akcji. petrolin dzieli sie na 56717656 pan krauze posiada okolo 10% to jest 5671765:50000 moich akcji to jest 113. trzeba znalezc tylu ludzi co zrownowazy najgrubszego akcjonariusza. tu nie chodzi szkodzic spółce ale zeby wiedziec co sie dzieje jak inwestuje kase. pan krauze piecze piekne prosie i mu nalezy sie zjesc najlepsza parie, bo inwestuje najwieksze pieniadze, ale moglby chociaz rzucic łeb i noga. my za tą pieczen zaplacilismy, jesli on rzuci swoim pieskom to my zostaniemy z boku głodni.. jesli kogos to interesuje to czekam na forum i ewentualnie podam maila
lamjak to twoje te sprzeciw bo ja siedzilem za toba ale szybko opuscles sale bo glos zabierales tulko bty i ja
a co tak rano niespimy natym wyjezdzie czyzby walne niedaje spac pani agusi 35s
nie bierzcie tej opini do serca wasze wywody i komentarze maja logiczny ses a na100% to tego nie wie nikt co moze sie wydarzyc jesze raz pozdrawiam edyte g i ryska1
zaufalem edycie gontarz i ryskowi 1 zatankowalem 160000 k iczekam pozdrawim edyte i rycha
Jeszcze można, jutro chyba ostatni dzień ale czy warto ???
wybiera się ktoś na walne 9 maja???
prosze o odpowiec z jakiego dnia trzeba posiadac zaswiadczenie na walne w dniu 9 maja poniewaza chce byc bo mam kilka tysecy akcij
Przepraszam za pomyłkę nie 8 mln tylko około 800 tyś. To jest różnica między zakupem po 10zł a dzisiejszym średnim kursem.