Forum
Komentarze użytkownika "kiniek"
Komentarze użytkownika: kiniek
ulgi podatkowe w PIT za 2011
z jakich ulg podatkowych możemy jeszcze w tym roku skorzystać? co możemy sobie odliczyć w PIT za 2011 rok?
też chciałem to zrobić, ale po prostu ich stronka nie działa, strasznie się zacina :/
jakie opłaty pobiera bank przy kredycie
główne koszta jakie się ponosi to prowizja od udzielenia kredytu, często dodatkowe ubezpieczenie na życie, a przede wszystkim oprocentowanie kredytu, może być również ubezpieczenie niskiego wkładu własnego i ubezpieczenie kredytu do chwili ustanowienia hipoteki lub podwyższona marża do tego momentu
Re: pobieraczek znowu.....
niesamowite jaka lichwa się szerzy w internecie!
Jakie gadżety najlepiej zareklamują firmę?
dobrym, dodatkowym gadżetem są długopisy dla klientów, szybko się rozprzestrzeniają między znajomymi, nie proponowałbym ulotek, bo zazwyczaj lądują w śmietniku, także strata pieniędzy...
Czy piłkarze nie zarabiają za dużo?
jak na poziom, który reprezentują to zdecydowanie za dużo się im płaci
gdzie najlepiej ulokować pieniądze
chciałbym co miesiąc wpłacać stałą sumę na lokatę, prawdopodobnie długoterminową, w jakim banku dadzą mi na niej najwięcej zarobić? gdzie najlepiej ulokować pieniądze?
dotacja z UE a limit wieku
chciałbym starać się o dofinansowanie działalności gospodarczej z UE, jednak czy moglibyście mi powiedzieć jaki jest wyznaczony limit wieku? a ponadto gdzie dokładnie o taką dotację można się starać?
Umowa o pracę przez internet
w taki sposób zawarta umowa jest prawnie ważna
Nielegalne oprogramowanie
musisz się liczyć z karą w wysokości od kilku do kilkudziesięciu tysięcy złotych
PiS atakuje rząd Tuska spotami.
a czego można było się spodziewać po kampanii PiS-u? przecież to ich stała zagrywka, wybielić się wytykając czyjeś błędy i odwracać tym samym uwagę od tych, które sami popełniają.
jak uniknąć konsekwencji złożenia PIT-u po terminie
witam,
przez problemy osobiste nie zdołałem jeszcze złożyć rozliczenia podatkowego, powiedzcie mi proszę co mogę zrobić aby uniknąć konsekwencji złożenia PIT-u po terminie?
koncesja na alkohol, jak ją uzyskać?
witam,
prowadzę mały osiedlowy sklep, do tej pory sprzedawałem samą spożywkę, ale wiem że moje obroty by się zwiększyły jeśli postawiłbym na alkohol. co należy zrobić żeby uzyskać koncesję na sprzedaż alkoholu?