Forum
Komentarze użytkownika "kiwiks"
Komentarze użytkownika: kiwiks
od znalezionej rzeczy trzeba zaplacic podatek
niech podatek naloza od wdychanego powietrza jak sa tacy madrzy...skandal po prostu
gdzie dostane karte kredytowa od reki?
W BZWBK taką dostałem. Fakt że w zeszłym roku, ale poszedłem do placówki, wypełniłem papierki i po niecałym tygodniu miałem ja w rece:)
czy zyciorys to to samo co CV?
chce aplikowac na stanowisko w pewnej korporacji w ogloszeniu jest napisane aby przeslac im zyciorys oraz list motywacyjny, chcialam sie Was zapytac czy zyciorys a CV to to samo? jesli nie to jak napisac ten zyciorys?
Justyna Kowalczyk kończy kariere?
Justyna nie może zakończyć kariery, jest bardzo młoda przed nią drzwi do narciarskiego świata stoją otworem.
urzad pracy, a kobieta w ciazy
witam, mam takie pytanie czy bedac w ciazy musze udowadniac w urzedzie pracy gotowosc do podjecia zatrudnienia? w sensie cyz musze chodzic na te ustalone terminy?
Po pierwsze, odbiór wszystkich śmieci za jedną stawkę. Po drugie, niższe rachunki dla osób segregujących odpady.
ja wole takie bardziej grubsze komputery, taki to sie zaraz rozwali
ulga na nie swoje dzieci??
Żyję w wolnym związku z kobietą,która ma dwoje dzieci z poprzedniego małżeństwa.Jakis czas temu urodziła nam się córka. Moja partnerka nie pracuje i utrzymanie rodziny należy do mnie.Czy mogę skorzystać z ulgi prorodzinnej również na jej dzieci? prosze o odpowiedz
badania techniczne pojazdu
stary nie znaczy , ze zły, niesprawny etc. To lobby samochodowe forsuje takie przepisy. Ja wolę dobrze utrzymany samochód sprzed nawet 20 lat bo nie ma tej całej w większości zbędnej elektroniki, blacha jest o niebo lepsza
Beyonce zaśpiewa na Orange Warsaw Festival
ja bym wolala zeby zaspiewal zespol U2, to jest klasyka, a nie beyonce, ktora macha cyckami i super glosu nie ma jakiegos
wywieszanie informacji o zadluzonych lokalach mieszkaniowych
mam zadluzone mieszkanie, wczoraj na mojej klatce spoldzielnia mieszkaniowa wywiesila informacji o mnie, ze zalegam z czynszami, chce mnie tym samym zmusic do placenia czynszy, czy to posuniecie ze strony spoldzielni mieszkaniowej jest zgodne z prawem?
jakos kutcher nie pasuje mi na jobsa, mysle, ze innego aktora powinni wybrac
Każdy kredyt na dowód oprocentowany jest dosyć wysoko. To sprawia, że chyba nie zawsze warto go brać. Wiec moze jeszcze przemysl ta decyzje
Co napisac w reklamacji???
Kupilam buty, które niestety się odklejaja, chce je reklamowac, powiedzcie mi co w takiej reklamacji zawrzec aby zostala pozytywnie rozpatrzona??
Wolałbym płacić 80% podatków niż przyjąć rosyjskie obywatelstwo. Już nie mówiąc o tym, że mógł przecież przyjąć belgijskie. Głupi aktorzyna z niego