Forum

Komentarze użytkownika "kiwiks"

Komentarze użytkownika: kiwiks

od znalezionej rzeczy trzeba zaplacic podatek

kiwiks / 2013-04-08 11:11
niech podatek naloza od wdychanego powietrza jak sa tacy madrzy...skandal po prostu

gdzie dostane karte kredytowa od reki?

kiwiks / 2013-04-04 11:16
W BZWBK taką dostałem. Fakt że w zeszłym roku, ale poszedłem do placówki, wypełniłem papierki i po niecałym tygodniu miałem ja w rece:)

czy zyciorys to to samo co CV?

kiwiks / 2013-03-08 09:30
chce aplikowac na stanowisko w pewnej korporacji w ogloszeniu jest napisane aby przeslac im zyciorys oraz list motywacyjny, chcialam sie Was zapytac czy zyciorys a CV to to samo? jesli nie to jak napisac ten zyciorys?

Justyna Kowalczyk kończy kariere?

kiwiks / 2013-03-04 11:01
Justyna nie może zakończyć kariery, jest bardzo młoda przed nią drzwi do narciarskiego świata stoją otworem.

urzad pracy, a kobieta w ciazy

kiwiks / 2013-02-26 13:21
witam, mam takie pytanie czy bedac w ciazy musze udowadniac w urzedzie pracy gotowosc do podjecia zatrudnienia? w sensie cyz musze chodzic na te ustalone terminy?

ustawa śmieciowa zmiany

kiwiks / 2013-02-20 09:57
Po pierwsze, odbiór wszystkich śmieci za jedną stawkę. Po drugie, niższe rachunki dla osób segregujących odpady.
kiwiks / 2013-02-13 11:13
ja wole takie bardziej grubsze komputery, taki to sie zaraz rozwali

ulga na nie swoje dzieci??

kiwiks / 2013-02-13 09:25
Żyję w wolnym związku z kobietą,która ma dwoje dzieci z poprzedniego małżeństwa.Jakis czas temu urodziła nam się córka. Moja partnerka nie pracuje i utrzymanie rodziny należy do mnie.Czy mogę skorzystać z ulgi prorodzinnej również na jej dzieci? prosze o odpowiedz

badania techniczne pojazdu

kiwiks / 2013-02-12 10:55
stary nie znaczy , ze zły, niesprawny etc. To lobby samochodowe forsuje takie przepisy. Ja wolę dobrze utrzymany samochód sprzed nawet 20 lat bo nie ma tej całej w większości zbędnej elektroniki, blacha jest o niebo lepsza

Beyonce zaśpiewa na Orange Warsaw Festival

kiwiks / 2013-02-07 11:21
ja bym wolala zeby zaspiewal zespol U2, to jest klasyka, a nie beyonce, ktora macha cyckami i super glosu nie ma jakiegos

wywieszanie informacji o zadluzonych lokalach mieszkaniowych

kiwiks / 2013-02-07 09:38
mam zadluzone mieszkanie, wczoraj na mojej klatce spoldzielnia mieszkaniowa wywiesila informacji o mnie, ze zalegam z czynszami, chce mnie tym samym zmusic do placenia czynszy, czy to posuniecie ze strony spoldzielni mieszkaniowej jest zgodne z prawem?
kiwiks / 2013-02-06 11:28
jakos kutcher nie pasuje mi na jobsa, mysle, ze innego aktora powinni wybrac

chwilowka na dowod??

kiwiks / 2013-02-04 10:47
Każdy kredyt na dowód oprocentowany jest dosyć wysoko. To sprawia, że chyba nie zawsze warto go brać. Wiec moze jeszcze przemysl ta decyzje

Co napisac w reklamacji???

kiwiks / 2013-01-31 09:24
Kupilam buty, które niestety się odklejaja, chce je reklamowac, powiedzcie mi co w takiej reklamacji zawrzec aby zostala pozytywnie rozpatrzona??

Depardieu

kiwiks / 2013-01-04 10:32
Wolałbym płacić 80% podatków niż przyjąć rosyjskie obywatelstwo. Już nie mówiąc o tym, że mógł przecież przyjąć belgijskie. Głupi aktorzyna z niego
do początku nowsze
1 2

Najnowsze wpisy