Forum

Komentarze użytkownika "koorek"

Komentarze użytkownika: koorek

Re: Kredyty we frankach. Sąd oddalił pozew szefa stowarzyszenia "Pro...

koorek / 2015-03-25 11:41
pilnuj swego nosa.

alina4 / 2015-03-25 11:37
A czego on się spodziewał? Ze bank zrezygnuje ze swojej chciwości i przyzna się do dymania klientów? Nie za władzy PO !!!

koorek / 2015-03-25 11:24
1.Trzeba , jeżeli zawiera klauzule niedozwolone !
2.Nie poszłam po kredyt w walutach, zatem dlaczego nie miałam zdolniści kredytowej na PLN , a miałam na CHF i to na 170% wartości nieruchomośći ?
Odpowiedz mądralo , ja nie wiem !

koorek / 2015-03-25 10:52
"Zener" przestań ujadać .Jako były pracownik służby cywilnej wiem ( ze swojego realnego doświadczenia ), iż przynajmniej w dwóch prowadzonych przeze mnie postępowaniach wilk zawinił , owcę ukarano . Nic nie mogłam zrobić , bo nie zwolniono mnie z tajemnicy służbowej...Sama wziełam "niby kredyt bankowy " ....i dopiero teraz dzięki panu Sadlikowi dowiedziałam się , w jakie bagno mnie bank wpakował ! Enty raz będę powtarzać, NIE BYŁAM ŚWIADOMA W CO MNIE BANK PAKUJE !Bank jest instytucją zaufania publicznego . TA to zobowiązuje . Niestety nie Banki ....zaś uzasadnienie Sądu w sprawie p.Sadlika ...jest dla mnie SZOKIEM. pozdawiam p Tomaszu.

koorek / 2015-03-25 10:05
Nieprawdą jest , ze w momenie brania trefnego intrumentu finansowego jakim był "kredyt" indeksowany do CHF, " BIORCY" mieli wiedzę, w jakie ...BAGNO... się pakują . Nawet KNF mówił o ewentualnie 30 % wroście . Bankowcy mieli wiedzę , ze nie mają CHF ! Wiedzieli , ze na indeksacji ZAROBIĄ krocie, kosztem kientów . To skandal RZĄDU , NADZORU BANKOWEGO i POLSKI. Perfidnie wpakowali mnóstwo rodzin w kłopoty !!!

koorek / 2015-03-25 09:56
To był wyrok chyba na zlecenie banków

Re: Koniec z chwilówkami? Rząd uderza w firmy pożyczkowe

koorek / 2015-03-23 16:48
Konic też z bagsterami .Ja (czt. 1,2 milionów POLAKÓW ).... PROSZĘ/ŻĄDAM interwencji rządu , min.fin, a nawet samego pana Prezydenta RP , i zmuszenia banków do zmiany "umów kredytowych" pod datą ich zawarcia,, w celu usunięcia z nich wad prawnych ( klauzul niedozwolonych ). Przypominam , iż Pani premier Ewa Kopacz ..." podjęła publiczną deklarację nast. treści ..."jeżeli będę mogła wybierać ....wybiorę dobro POLAKÓW " . Zgodnie z KC umowa ustna też obowiązuje . Pozdrawiam.

Re: Jeszcze przed wakacjami ustawa o dialogu społecznym

koorek / 2015-03-23 16:26
wDzadza solidarki tylko szyld zmienili

Re: Euro w Polsce. Kandydat PSL jest na tak, ale chce jeszcze zaczekać

koorek / 2015-03-23 14:45
KTO to jest ?

Re: Co dalej ze SKOK-ami? Kasy na celowniku KNF

koorek / 2015-03-22 19:32
A co z trefnymi instrumentami finansowymi CHF, które BANKI sprzedały ??? Tu podobnao BYŁA KONTROLA ??? Jeszcze wiecej Banki ukradły !!! Też wyprowadziły do Luksemburga ? , może do Szwajcarii?

Re: Co dalej ze SKOK-ami? Kasy na celowniku KNF

koorek / 2015-03-22 19:03
Od 1012 roku dużo było czasu ....na kontrole ...ciekawe - wyborami ...i Giertych w tle .

Re: Prognoza walutowa. Analitycy mają dobre wiadomości nie tylko dla...

koorek / 2015-03-21 17:31
Skoro Pan Szczurek straszy skarbowców, że brak „przypisów podatkowych na rzecz budżetu”, skutkował będzie zwolnieniem ze służby urzędnika państwowego, to w imię czego chroni się osoby …..ze ZBP, KNF , UOKiK-u . To działa w dwie strony . Nie ma tzw. „Świętych Krów” .Zarówno ZBP, KNF, i UOKiK zostały powołane do określonych zadań . Jeżeli ich nie wypełniają , należy rozliczyć i zmienić KADRE ! . Jest Pani Premier RZĄDU , jest MIN FIN , jest Prezydent , Sejm, Rzecznicy Praw Konsumentów ( kolejność nieistotna). Jest takie powiedzenie „zgodziłeś się za psa szczekać …szczekaj „. Mnóstwo Polaków zostało poszkodowanych przez BANKI ! Nie może tak być, że pojedynczy, pokrzywdzony obywatel będzie „pełzał” od Urzędu do Urzędu i błagał, o zajęcie się bezprawiem BANKÓW . Są odpowiednie urzędy instytucje/ związki , po to , by to robiły .Tym bardziej , ze problem jest szeroko znany (ponad 500 tys rodzin ), choćby z pozwów zbiorowych . Skoro nie ma woli pomocy ,należy doprowadzić do zmian w ww. Urzędach . Innej drogi nie ma. Banki dostały władzę niemal absolutną . Działały bezprawnie na maksymalizację zysku. W każdym normalnym kraju jest inaczej . Polskę poraziła KORUPCJA ,KOLESIOSTWO, NEPOTYZM, KUMOTERSTWO itp. Od najwyższego szczebla. .Czas to zmienić !NIE ZAPOMINAJCIE !!!ZARAZ WYBORY!

Re: Premier Rumunii będzie jednocześnie ministrem finansów

koorek / 2015-03-21 17:29
Wiele lat pracy w resorcie FINANSÓW czegoś mnie nauczyło ! Skoro Pan Szczurek straszy skarbowców, że brak „przypisów podatkowych na rzecz budżetu”, skutkował będzie zwolnieniem ze służby urzędnika państwowego, to w imię czego chroni się osoby …..ze ZBP, KNF , UOKiK-u . To działa w dwie strony . Nie ma tzw. „Świętych Krów” .Zarówno ZBP, KNF, i UOKiK zostały powołane do określonych zadań . Jeżeli ich nie wypełniają , należy rozliczyć i zmienić KADRE ! . Jest Pani Premier RZĄDU , jest MIN FIN , jest Prezydent , Sejm, Rzecznicy Praw Konsumentów ( kolejność nieistotna). Jest takie powiedzenie „zgodziłeś się za psa szczekać …szczekaj „. Mnóstwo Polaków zostało poszkodowanych przez BANKI ! Nie może tak być, że pojedynczy, pokrzywdzony obywatel będzie „pełzał” od Urzędu do Urzędu i błagał, o zajęcie się bezprawiem BANKÓW . Są odpowiednie urzędy instytucje/ związki , po to , by to robiły .Tym bardziej , ze problem jest szeroko znany (ponad 500 tys rodzin ), choćby z pozwów zbiorowych . Skoro nie ma woli pomocy ,należy doprowadzić do zmian w ww. Urzędach . Innej drogi nie ma. Banki dostały władzę niemal absolutną . Działały bezprawnie na maksymalizację zysku. W każdym normalnym kraju jest inaczej . Polskę poraziła KORUPCJA ,KOLESIOSTWO, NEPOTYZM, KUMOTERSTWO itp. Od najwyższego szczebla. .Czas to zmienić !NIE ZAPOMINAJCIE !!!ZARAZ WYBORY!

Re: W Polsce lawinowo rośnie liczba najstarszych osób. Jesteśmy na to gotowi?

koorek / 2015-03-21 17:01
Wiele lat pracy w resorcie FINANSÓW czegoś mnie nauczyło ! Skoro Pan Szczurek straszy skarbowców, że brak „przypisów podatkowych na rzecz budżetu”, skutkował będzie zwolnieniem ze służby urzędnika państwowego, to w imię czego chroni się osoby …..ze ZBP, KNF , UOKiK-u . To działa w dwie strony . Nie ma tzw. „Świętych Krów” .Zarówno ZBP, KNF, i UOKiK zostały powołane do określonych zadań . Jeżeli ich nie wypełniają , należy rozliczyć i zmienić KADRE ! . Jest Pani Premier RZĄDU , jest MIN FIN , jest Prezydent , Sejm, Rzecznicy Praw Konsumentów ( kolejność nieistotna). Jest takie powiedzenie „zgodziłeś się za psa szczekać …szczekaj „. Mnóstwo Polaków zostało poszkodowanych przez BANKI ! Nie może tak być, że pojedynczy, pokrzywdzony obywatel będzie „pełzał” od Urzędu do Urzędu i błagał, o zajęcie się bezprawiem BANKÓW . Są odpowiednie urzędy instytucje/ związki , po to , by to robiły .Tym bardziej , ze problem jest szeroko znany (ponad 500 tys rodzin ), choćby z pozwów zbiorowych . Skoro nie ma woli pomocy ,należy doprowadzić do zmian w ww. Urzędach . Innej drogi nie ma. Banki dostały władzę niemal absolutną . Działały bezprawnie na maksymalizację zysku. W każdym normalnym kraju jest inaczej . Polskę poraziła KORUPCJA ,KOLESIOSTWO, NEPOTYZM, KUMOTERSTWO itp. Od najwyższego szczebla. .Czas to zmienić !NIE ZAPOMINAJCIE !!!ZARAZ WYBORY!

Re: "To Ewa Kopacz obiecała pomóc frankowiczom"

koorek / 2015-03-21 16:55

Najnowsze wpisy