Forum
Komentarze użytkownika "lachon8382"
skrócony czas pracy przez karmienie piersia
Mamy pracownicę która ma skrócony czas pracy ze wzgledu na karmienie piersia. I zastanawiam się - bo nie znalazłam nigdzie w przepisach- jak długo taki skrócony czas pracy obowiazuje?
jakie dokumenty potrzebne do wziecia kredytu hipotecznego??
cche wraz z mezem zaciagnac kredyt hipoteczny na zakup mieszkania, nie wiemy jednak z jakimi dokumentami udac sie do banku, co tam wymagaja ogolnie, prosze o odpowiedz
stadion narodowy zostanie zamkniety??
Przede wszystkim po jaką cholerę go budowali. Na dwa mecze???? Jak nasi "wodzowie" coś wymyślą, to wiadomo ze wyjdzie z tego afera.
za 4 dni rozdanie oscarow, wiecie moze czy jakas telewizja, ale nie kablowa bedzie emitowac ta uroczystosc? prosze o odpowiedz
1000 zł miesięcznie na każde dziecko do 18 roku życia??
Podobnie jest w wielu krajach, teraz pieniądze są nie efektywnie wydawane, te 1000 to super pomysł.
dla mnie po pewnym czasie ta gra stala sie bardzo monotonna
jest rewelacyjny, lepszy od iphona a tanszy:)
Beyonce zaśpiewa na Orange Warsaw Festival
moja kumpela wlansie kupila bilet, za 399zl jakies zlote miejsce, sama sie zatssnawiam ale podobno na koncercie madonny bylo kiepskie naglosnienie
kursant prawa jazdy, a mandat
sluchajcie jutro mam 1 jazde samochodem, bowiem chodze na kurs prawa jazdy, ciekawi mnie co w sytuacji kiedy zle zachowam sie na drodze i zobaczy to akurat policja, czy moze kursantowi prawa jazdy wlepic mandat?
Zawsze mnie interesowalo jak z wywozem smieci radza sobie na wioskach? Przeciez tam nikt nie odbiera smieci, to co oni z nimi robia?
ostatnio dostalam nowa karte i mam mozliwosc placenia metoda zblizeniowa, powiedzcie mi, czy ta forma platnosci jest bezpieczna czy tez nie? pzodrawiam
Używane obecnie banknoty euro zostaną zastąpione nowymi tak zapowiedział Europejski Bank Centralny. Akcja rozpocznie się w maju przyszłego roku. Jako pierwsze w obiegu pojawią się nowe banknoty o nominale 5 euro...
z dyplomem coraz trudniej o prace
Okazuje sie, ze osoby z wyższym wykształceniem mają coraz większe trudności ze znalezieniem pracy. W takim razie jest sens wogole konczyc studia ? moz elepiej od samego poczatku zdobywac doswiadczenie zawodowe a nie marnowac czasu na nauke?
zmiany w podatkach od kiedy
z tego co dzisiaj wyczytalam w jednej z gazet te zmiany maja nastapic od 2013 roku, ale nigdy nic nie wiaodomo moga wczesniej moga pozniej
premiera "Skyfall" w Londnie
a jaki bond w sensie ktory z aktorw najbardziej wam przypadl do gustu ? ja wole jednac daniela craiga, fajnie gra, jest przystojny, weldug mnie to najlepsze wcielenie bonda