Forum
Komentarze użytkownika "Łechtaczka"
Re: Stany poleciały, wypada bronić wsparć
Re: GPW: Jest okazja na dalszy wzrost
WItajcie panowie :) Ciezki dzien w pracy dzisi nie mialam czasu na notowania. Na gpw widze ze zawital kolor czerwony. Choc ja lubie czerwien, to jednak nie na gieldzie jak Ken ;) A jak u was? Jak ida inwestycje?
Longterm wyglada mi na 30-40.... w tym przedziale wiekowym go widze :) ale pewnie sie myle
Re: Nacjonalizacja na razie pomogła bykom
2008-09-08 23:00:29 | *.*.*.* | Longterm [ Mostek Zwyciężymy! ]
cześć proton co słychać?
boze... sorry ale nic nie rozumiem, czemy kazdy z was wyzywa mnie od protonow ? :( co ja wam zrobilam? :( w ogole nawet nie wiem o co chodzi z tym protonem...
http://img367.imageshack.us/my.php?image=eurusdtx1.gif
no to jak, przebijamy czy nie? :D
Witam panow wieczorowa pora :)) :*
Zapominasz o Chinach przyjacielu :) Tam gdzie 2 sie bije, tam trzeci korzysta, i o to wlasnie im chodzi.
spokojnie warren, jeszcze nikt niczego nie obwiescil =)
Maksiu, nie podniecaj sie tak, nie ma czym ;)
tego wam kenobi nie powie :) ) )
Ty to widze masz niezly ubaw z forumowiczow ;)
Re: GPW: Kupujący łatwo się nie poddadzą
The Comex copper net short position of the funds, or non-commercials, grew during the week to Aug. 26 to its largest level in 15 months mainly due to further long liquidation, late-Friday CFTC data show. These accounts stood net long by 11,225 lots for futures and options combined mainly due to a decline of 1,527 total longs. This is the largest net short position since May 2007 for the funds, which had stood net short by 9,306 in the week to Aug. 19. The large commercial accounts were net long by 17,572 lots
Rozumiem ze cie zawstydzam?... Nigdy nie miales do czynienia z......?(nie napisze bo jeszcze bardziej cie zawstydze;)
Zapewne ty je przejales jako krotkie...