Forum
Komentarze użytkownika "Łechtaczka"
chyba masz racje Life :-)
a czy to ma jakies znaczenie chlopaki ? ;)
a ja mam pytanie, od kogo bierzesz dane? bo czesto pojawiaja mi sie watpliwosci co do autentycznosci twoich postow... Zalecam moze platny terminal reutersa, zamiast darmowych subskrypcji na mail'a .....
Kwas? To juz nie nazwiesz mnie protonem?.....
Boze jacy wy jestescie przewrazliwieni... Jak nie wyzywaciemnei od protona, to nie mozecie gadac....Myslalam ze jestescie bardziej wyluzowani :( Jak chcecie moge zminic nicka, nie ma sprawy jesli wam to przeszkadza ;)
eprach, sorry ale nie jestem jakimś protonem :) Jak już to protonką :D Ale i to do mnie nie pasuje =)
Re: GPW: Kupujący łatwo się nie poddadzą
2008-09-04 14:45:38 | *.*.*.* | Kenobi [ "Uznany malkontent giełdowy" ]
Uczyć się trzeba w szkole, i na studiach, a potem w
praktyce...
Praktyke mam, studia tez(2 fakultety- matematyka finansowa, finanse i bankowosc). Do tego zaliczony pierwszy exam na CFA. A Ty(lub wy) robaczku/i ? No i nie wyciagam takich wnioskow jak ty :(
Obecnie nie ma sensu nic kupowac, trend jest jasny. Naprawde nie warto szukac dolka, bo samemu mozna do nieo wpasc.... Poczekajmy na zmiane trendu, kazdy zdazy sie obkupic, i ty flugo ;)
Nie kazdy jest taki madry jak ty.... Naucz nas biedakow dobry czlowieku ;)
Zwykla wymiana pod publike, zeby takie leszcze jak ty mialy sie czym podniecac..
podaj jeszcze obroty... dobrze wiesz ze majac 1000 zl na niektorych spolkach mozna zrobic +10%, wiec co to za argument...
i dobrze, tylko troche skromnie, mysle ze 5 % moglbys spokojnie wylozyc, obecnie mam okolo 30% portfela i krotkoterminowo rozwazam zwiekszenie udzialu... w hosse zdazymy wejsc, lepiej po mocnym i pewnym sygnale.. Pozdrawiam
spokojnie, gotowka na rynku pozostanie...