Forum
Komentarze użytkownika "Lena80"
Komentarze użytkownika: Lena80
Re: W co zainwestować 20.000 złotych?
To wszystko zależy od Twojej wiedzy i świadomości inwestycyjnej i potrzeb. Zależy Ci bardziej na ochronie kapitału czy zależy Ci na dużym zysku i bierzesz pod uwagę większe ryzyko? Lokując środki na lokacie takiej wiedzy nie musisz mieć, ale tak jak poprzednik uważam, iż obecnie nie da się na niej zarobić. Co do złota to wszelkie surowce są związane z ryzykiem, można na nich dużo zarobić, ale też dużo stracić. Jeszcze jedno ważne pytanie czy to są Twoje jedyne środki/ oszczędności?- jeśli tak to 60% z nich ulokowałabym na lokacie na ewentualne bieżące potrzeby a resztę ulokowałabym w ubezpieczeniowy fundusz kapitałowy ze składką miesięczna albo roczną, aby zbudować kapitał na późniejsze cele. Ja odkładam w Compensie, jestem zadowolona. Można tu wybrać opcję UFK Gwarantowanego bądź jakiś dynamiczniejszy fundusz oparty m. in. o inwestycje w surowce, tak też w dowolnym momencie można zmieniać sobie profil z bezpieczniejszego na bardziej dynamiczny. W zależności od potrzeb. Myślę, że przy takiej inwestycji można się dużo nauczyć.
Re: Jak dobrze reklamować swoja firmę?
A co sądzicie o blogu? Czy to ma jakiś sens, czy ktoś z Was wykorzystał taki pomysł? Również prowadzę działalność i zastanawiałam się czy to nie jest ciekawy sposób trafienia do ludzi. Każdy z nas poszukuje interesujących nas treści, odpowiedzi na nurtujące nas pytania. Może kiedyś blog był kojarzony z pamiętnikami nastolatek, ale obecnie dużo firm korzysta z takiej formy zbudowania zaufania. Na pewno jest to bardzo pracochłonne. Jak ktoś ma pozytywne doświadczenia z takiej formy promocji, proszę dać znać:-)